31 december

Hallå hallå ω

Var på gymet både igår kväll och i morse för att städa eftersom min bror är bortrest. Extra klirr i kassan tackar man ju inte nej till.

ξ

Kom nyligen hem från mormor och morfar eftersom mormor fyller år idag, och det var mysigt. Mycket folk blev det i alla fall!
Ikväll så kommer Josefin hit och vi ska laga middag och fixa efterätt och ha en bra kväll helt enkelt. Sen får vi se vart kvällen tar oss men jag är inte sugen på att gå ner på stan som alla andra fylltrattar för det är så förbaskat kallt idag.. så om de blir någon fest blir de hos någon, har fått en del erbjudanden.. men vi får se! ( som alla vet är jag inte direkt beroende av att festa)
Men nu ska jag slänga mig i soffan och kolla film tills josse kommer!

¤ Ha ett gott nytt år, alla som läser! ¤

 PUSS/ Mε

29 december

Hejsan alla! ω

Idag var jag och Josefin i Norrköping och shoppade, det var roligt och jag hittade mycket snygga grejer! Lite mycket folk men det var många som man kände så det var roligt ändå.. men dessvärre blir man trött på folk som segar eller bara plöjer sig fram och inte tar någon hänsyn till andra människor! Jaja.. dagen var i alla fall bra och jag var massa trött när jag kom hem så jag har bara tagit de lugnt och läst ut Linda Rosing boken, roligt att få veta slutet men synd att boken är slut.. :/

ξ

Nu ska jag snart sova lite för jag är grymt trött & då borde man väl gå och sova (?!)
Så jag säger natti och sen så ploppar det kanske upp lite bilder på mina nya clothes under texten :)
Ha en skön kväll/ natt och hoppas att alla sover gott!
PUSS / Mε  ♥

» Honey honey
   

28 december

Hej! ω

Vaknade runt kl 08.00 idag och fick då gå o ge kissen mat eftersom han piper så mycket annars -.- men sen så tänkte jag att jag kunde åka med pappa in och träna runt nio och så blev det och jag solade även tolv minuter också. Nu har jag nyss kommit ut ur duschen och klätt på mig för att vi ska åka till stan o kika lite i affärer och sen får vi se vad som händer resten av dagen, jag är i alla fall förbaskat trött och vill sooova, men jag kan ändå inte sova, ser ni mitt dilemma? -.-

ξ                                                                                          ♥

Och nyss ringde en i släkten som bor i sundsvall som jag typ aldrig träffar och dem ska komma och överraska min mormor när hon fyller, på nyår alltså.. så det blir roligt (:

Nu tänker jag gå ut i kylan och sen åka till stan, så hej så länge!
 / Mε •

there is nothing left here anymore
 

26 december

Hej igen ω

Brist på liv jag vet, men jag tänkte bara skriva några rader innan jag går till sängen och nannar!
Kollade på körslaget förut och det var rätt bra faktiskt, så det kan man väl kolla på ibland, men sen så kom tomas och ingrid för de skulle hämta gurra men sen så stannade dem o fikade sååå ja, från 21.30 tills nu.. eller ja dem har inte åkt ännu, men ändå.
ξ
Jag kom i alla fall nyss ut ur duschen och sen så bytte jag lakan till mina flanell lakan som jag fick i julklapp,
inte lite skönt jag kommer sova inatt! bara mensvärken försvinner så kommer jag sova så gott så. Jag är faktiskt rätt trött just nu, tror jag i alla fall så det blir sängen rätt snart.. men ska nog kanske lyssna lite mer på Tokio Hotel's låt monsoon.. för typ 3 veckor sedan visste jag inte ens hur deras låtar var, men sen så lät elin mig lyssna på hennes ipod och där var den! Fastnade helt klart för den låten [:
ξ
Nej slut skrivet, jag skriver bara ointressanta grejer men anyway!

PUSS & GODNATT / Mε ♣

26 december

hej igen ω

ξ Har nyss kollat på tsunamins barn och jag kan säga att jag grät, så otroligt sorligt och det är så synd om de anhöriga som mist barn eller någon annan. Men nu är det i alla fall ett till program om tsunamin på tv4 fakta och det ska jag väl kolla lite på tror jag. Jaha vad ska man mera säga, jo jag fick en tidning av mami idag, Hänt Bild.. den är nice [: MASSA skvaller och grejer om kändisar, hah allt ärju inte sant men kul tidsfördriv!
Men nu ska jag nog sitta och smsa lite och kolla på tv resten av kvällen, ska nog kolla lite på körslaget o se om de är någe att se på. Det visar sig!
I morgon blir det i alla fall gymet eftersom jag ska städa sen blir de nog lite träning eller sola, får se.

/ M.ε ∞
blev plötsligt väldigt sugen på en fet kebab pizza med massa vitsås på så jag slänger in en bild så alla kan bli lite sugna på pizza ♥

26 december

Hey Kids! ω

Sitter vid datorn och har faktiskt skrivit en uppgift till skolan som jag var lite sen med, men nu är den i alla fall klar!
Har världens mensvärk idag och det suuuger! Hatar det och det gör så jäkla ont också, men men sånt är livet antar jag?
Idag har jag i alla fall varit med mami och handlat och sen har jag kollat på "på rymmen med pippi" typ hela eftermiddagen eftersom den gick på tv. Den är rolig tycker jag ◊

Nyss satt jag o snackade lite med josefin på telefonen för på måndag ska vi till Norrköping o shoppa, och jag längtar! Vem älskar inte att shoppa liksom [:
ξ Nej nu ska jag kila ner o kolla om maten är fäärdig, blir pommes och fläskfilé, yummie!

puss /Mε

& ikväll ska jag se på tsunamins barn och tända ett ljus, gör det du med vettja! ×

25 december

Hallå! ω

Igår var det julafton och det var jätte mysigt. Vi var som sagt sjutton stycken här och det var mysigt, god mat och paket o allt sånt som hör till. Senare på kvällen åkte en del hem och några var kvar men det var mysigt ändå :)
I morse så gjorde jag något oväntat och sköööönt! Jag åkte med mamma och pappa till gymet, vi åkte typ vid 9 eller nåt och så tränade jag o pappa kondition och det kändes mycket bra efteråt!
»
Nyss har vi haft lite till gäster här , eller ja pappas kompisar så vi har nyss moffat julmat igen. Men det var gott.
Annars har jag inte gjort så mycket idag och just nu kollar jag på Camp Rock, den är bra ♥

Men kommer nog lite kort från gårdagen på min bdb http://saramadelene.bilddagboken.se så check it out!

puss /Mε °

23 december

hallå ω

Inte hunnit skriva på ett tag igen, jag sitter knappt något vid datorn längre.. känns väldigt ovant faktiskt men ändå heeelt underbart, att inte känna att man måste kolla bdb eller skriva i bloggen eller så.
Idag har jag i alla fall bara haft mysigt, julbakat och sista julstädningen är gjord, känns mycket bra och i morgon är det julafton.. det har gått så jäkla fort!
Har även övningskört lite idag också.

Just nu sitter jag i alla fall och pratar med olivia från malmööö! mysigt eftersom vi inte pratar så ofta.. eller jo det gör vi nog, haha!

Men i alla fall jag sitter nu och väntar på att moffa tacos, yes yes jag fick välja mat idag, händer ganska ofta.. men idag blev de ju tacos, jippie!
Aaaah jag vill bara gå o sova för att de ska bli julafton, massa gäster.. närmare bestämt 17 st och sen paket och massa mat och bara själva stämningen! ♥ Men innan jag ska somna blir de ett avsnitt av morden i midsumer med mamma och pappa! greejt!

& jag saknar andra avenyn.. ♥

/ M.ε
 

21 december

God morgon!

Kom nyss ut ur en välbehövd dusch och det var mycket skönt.
Har inte hunnit blogga på ett tag för i fredags jobbade jag från 16.30 - 23.00 och sen på lördagen så jobbade jag 05.45 - 11.30 och då var jag så trött så jag orkade inte blogga. Men i går hade vi iaf gäster .. eller ja i fredags med, för då kom farmor o farfar och fikade och igår kom Tina, Christer och Linnea sen Svenne också så de blev inge sova för mig, eller jag får skylla mig själv för jag kunde inte somna, men i alla fall kvällen igår var lugn och skön, kollade film och sen så somnade jag vid 20.00 -.- men jag vaknade vid 22.30 och då tvättade jag bort sminket och borstade gaddarna sen somnade jag igen!

Idag ska jag hjälpa mamma att göra i ordning iför julafton, baka knäck och bullar o köttbullar o sånt.

Idag kanske man kan gå ut en sväng eftersom det är så fint väder ute idag.. dock så passar det inte nu till jul. Men men, man får va glad för att de inte regnar i alla fall :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på per gessle och HIM, bra blandning va? ^^

PUSS / Mε ♥
 

18 december

Hallåj!

Har nyss kommit hem från frisören. Mamma och jag var där och färgade barret och bådas blev snyggt så då blev jag glad. Idag har jag varit as seg men jag har i alla fall haft soft dag i skolan, typ ritat och kollat film eller ja idrott också.. det var inte lika kul -.-
Just nu sitter jag och lyssnar på Silly really (8) den är bra bra bra!
I morgon slutar vi skolan, då är det JULLOV! och det är inte lite skönt, nej nej. Massa sköönt!
Jaja jag har egentligen inte så mycket att skriva förutom att jag är nöjd med barret så ska kolla lite tv sen blir de nog sängen så jag är pigg och fräsch i morgon!

Happy me !

/Mε ♥

     dricker också choklad med grädde ♥
 

17 december

Hallå alla

Det känns som att det här kommer bli ett låååångt inlägg.. Men jag börjar i alla fall såhär att det har hänt lite grejer som gör mig på dåligt humör.. eller snarare ledsen och besviken.
Mitt ex och jag hade bestämt oss för att prova igen och vi var ju inte direkt tillsammans, men han ringde nästan varje dag och sa att de skulle bli vi igen, aa ni fattar grejen. TILLS igår.. då JAG listade ut att han håller på med en annan.. kul va? Andra gången han ljuger sådär för mig.. Men så är det nu i alla fall så den här gången sa jag upp kontakten på riktigt så det känns bättree. Nog om svin..

IDAG var det i alla fall as kul i skolan, vi hade jul lek dag typ :) massa aktiviteter inomhus, ROLIGA aktiviteter faktiskt. Typ sjunga julsånger, charader, gissa bebis bilder o rumpor och typ sånt och pyssel. Mitt lag var i alla BÄST! vi var bara tjejer och vi gav gärnet på allt och vi har skrattat så himla mycket idag så ja och helt otroligt så VANN VI! ÖVERLYCKLIG!!!!!

Det var i alla fall en väääldigt lyckad dag idag och jag glömde alla tråkigheter, så tack "julens hjältar" ( lagets namn)
Nu ska jag hjälpa min mammi lite sen ska jag kolla på bonde och efterlyst.

PUSS PÅ IDAG! 5 tomtar av 5. 

15 december

hey kids! ◊

Inte bloggat på läänge nu men har inte haft ork eller lust. Men idag var jag i alla fall frisk och tog mig iväg till skolan, åkte buss idag också, det var länge sedan..
Skolan gick bra idag och vi får se hur de blir med psykologin, men jag hoppas att de löser sig.. aja efter skolan så fikade jag med Eliin, Mattis, Erika och Jessica, och efter det så åkte jag med mami och kollade på skor och jag hittade faktiskt ett par fin fina som jag la undan tills i morgon, JIPPIE! Sen när vi kom hem började vi julpynta med massa tomtar och julmusik. Så himla mycket JULMYS

Nu har jag precis kollat på 90210 och det är massa grejt! :)
Nu ska jag mysa i soffan och plugga till matteprovet jag har i mörn!

PUSS ♥

Maybe I'm falling for you?

10 december


    ♦   

Hej alla !

Jag är sjuk idag också och det suuger, för jag hatar när min näsa rinner hela tiden :(
Men idag har jag inte gjort så mycket, pluggat lite, och typ varit med mamma o kollat film bara. Eftersom hon är sjukskriven i 6 hela veckor nu så är hon hemma hela tiden, very nice 4 me! ♥
Uh man har inte direkt mycket att blogga om när man är sjuk för det är ingenting som händer ju mer än att man slappar.
Ikväll ska jag i alla fall se på bonde söker fru, kollar inte på det så mycket, men vill ju se vem dem väljer! & sen ska jag se på efterlyst också, jag har dissat greys nu.. efterlyst är bättre!

Nej nu är det JERRY SPRINGER ♥♥ det är skoj (:

PUSS ♥

& tack Mattis för att du tänker på mig ♥

9 december

» Hallå där


Som sagt är jag sjuk idag och vet inte om de blir skola i morgon heller.. vi får se om febern ger sig. Men idag är jag i alla fall glad för allt gick bra med mamma och så har jag pratat med jonas (♥) i telefonen för en stund sedan, så min dag har varit helt okej, fast att jag är sjuk.

Jag hoppas att jag är bättre i morgon för jag behöver shoppa lite julklappar och hitta ett par nya skor, omgående, för annars har jag inga snygga skor till min klänning som jag ska ha på avslutningen. Just det... jag ska färga barret också, men då måste jag boka en tid före. Så vi får se när det blir. Ska ringa till vårdcentralen igen för att jag har fortfarande problem med mina öron, även när jag inte är sjuk.. och det är jobbigt.

Nu ska jag försöka sova eller nåt så jag blir mera frisk. 
Puss & godnatt  M.ε

9 december

God morgon ♣

Idag är jag sjuk, har ont i öronen och halsen, sen har jag feber också.. men jag ska till skolan i morgon i vilket fall, har absolut inte tid att vara sjuk nu. Idag ska min dag bestå av att sova och kolla film, jag kollar på pirates och caribbean idag igen, den är mysig. Hoppas ni andra mår bättre än jag.
Puss ♥

I'm so sick of you, right now.

7 december

Hallå där!

Är jätte trött nu och ska snart sova men först tänkte jag berätta om vad jag har haft för mig idag. Jag började morgonen med att gå upp 04.30 för jag skulle börja jobba 05.45, och jag trodde att jag skulle vara tröttare.
Anyway så jobbade jag med Charlotte i dag och det var roligt, vi är bäst på att jobba i frukosten tillsammans! Men vi har alltid kul och det går bra för oss. Jag lämnade Statt 12.30 och då kom mina föräldrar och hämtade mig, och då så övningskörde jag hem, och det gick AS BRA! helt överlycklig.

Men i alla fall så åkte jag hem o käkade och sov en stund och jag somnade till pirates of carribean, the black pearl.
Den är så bra :D och sen så skulle jag ha varit med en friend men det är inställt av okänd anledning, men det visar sig.

Så istället drog jag med pappa och typ 9 andra på volleyboll och KVK vann och jag var så peppad!
När jag kom hem käkade jag och kollade gossip girl, ( börjar urarta?) men sen blev det i ala fall Andra Avenyn.
Alltid lika bra ♥

Nej nu ska jag sova, är trött efter alla sena kvällar och tidiga mornar. Nu ska jag vila mina små ögon.
Natti!

6 november

     



Hej!

Idag är jag sviin trött eftersom jag jobbade igår och idag. Jag jobbade ju julbord på statt igår från 16.30 - 23.00 så jag var rätt trött igår, men i alla fall så skulle jag upp till gymet idag och jobba där. Men jag tog sovmorgon och åkte inte in för än lite senare, det var väldigt skönt! Men när jag kom hem så åkte mamma och jag ut och övningskörde lite, och jag måste säga att jag är BRA på att parkera!

Idag ska jag hinna med att plugga lite också, för vi har så JÄKLA mycket nu, och sen måste jag städa mitt rum för det ligger kläder och smink all over the place. Det var ett tag sedan jag hade såhär stökigt xD men när man har bråttom och sånt så får man ha stökigt!
Nej nu ska jag väl försöka plugga eller nåt sånt , tråkigt men ett måste !

PUSS ♥

5 december

God morgon alla! ♥

Nu sitter jag i skolan och tänkte skriva lite eftersom att jag kommer vara borta hela kvällen. Det är så att jag ska ju jobba ikväll så jag åker inte hem något imellan. Men idag är jag i alla fall sjukt trött och jag orkar inte med skolan egentligen, men det får gå ändå. Det är ju i alla fall kort dag idag, jag slutar kl 14.10.
Nej nu måste jag gå för jag börjar och jag ska ha skit engelska. trååååk!

PUSS ♣

4 december

God morgon!

Kom precis till skolan och tänkte att jag kan sitta vid datorn en stund innan vi börjar. Fick sovmorgon idag med fast idag åkte jag med mamma. Skönt!
Idag är jag verkligen skit trött och vi går till 15.30 idag. Suck :( Men vi har i alla fall studiebesök på behandlingscenter idag så sista två timmarna kanske går fort, jag hoppas det i alla fall.

I morgon ska jag jobba också så jag blir kvar i stan efter skolan. Jag slutar skolan kl 14.10 och börjar jobba 16.30 såå tanken är att jag köper typ pizza eller nåt o går till mormor o morfar eller farmor o farfar. Men om du inte har något för dig så får man gärna höra av sig :D

Nej nu har jag inte tid att blogga mera.
Puss ♥


1 december

Hejsan hoppsan IGEN!
har nyss kollat de två resterande avsnitten i den här veckans  Andra Avenyn och hjälp vad det händer mycket. Blir lite för mycket kan jag tycka? Jag tycker nästan det börjar bli för jobbigt att titta nu.. Men men nu tänkte jag ringa till en friend o snacka lite. Hejs / Mε ♥

1 december

♥ Hej sötisar!

Fick sovmorgon i morse eftersom jag skulle till vårdcentralen. Jag fick bra hjälp där och jag fick bra produkter :)
Jaja skolan var sååå seg idag, började med ett prov som jag är glad i fall jag får G på! Men allt löser sig.
Efter skolan så skulle jag ha gått och fikat med Elin och Erika men mamma var redan i stan för att hämta mig så då fikar vi någon annan dag istället! Jag och mamma åkte i alla fall och handlade mat och en choklad tomte och en choklad julkalender åt mig :D :D alla som känner mig anar lyckan!

Uh jag är trött och sliten och i morgon ska vi ha nån grej efter skolan som jag har sagt att jag ska vara med på. Eller vi ska vara markörer vid en olycka och blir sminkade och sånt där, bra upplevelse antar jag, men orkar jag ?
Det visar sig i alla fall!

Nu ska jag i alla fall städa ur min låda och sen julpynta lite, väääldigt mysigt och så ska jag lyssna på julmusik :D

Puss & Kram  / Mε ∞

RSS 2.0