30 november

Hej alla :)
Nu skriver jag bara för att säga till den som kommenterar om vilka jag är osams med i min klass, och så skrev den " ida, t.ex. och då skulle jag vilja säga att jag och ida är inte osams. Om du ens går i våran klass borde du ha märkt att vi pratar med varandra och hon har tom. sagt till andra att hon inte har något emot mig.
 Så, någon mer än jag som är trött på folk som lägger sig i utan att veta något? Speciellt när man inte ens vill yttra sig om vem man är xD

För övrigt så har jag nyss duschat, och pluggat :( det är sååå tråkigt. Men ikväll är det i alla fall Gossip Girl och Andra Avenyn :) yey!


30 november

God morgon!
haha lite komiskt, idag skulle jag sova länge och det är typ till kl 9.00 i min värld. Men jag vaknade kl 7.00 i morse och var jätte pigg -.- så jag passade på att plugga lite, men det orkade jag inte så länge så jag kilade ned o gjorde lite te och en macka. När jag hade ätit färdigt och myst lite med tusse plutten så spelade jag super mario :D I love it!

Idag har jag inte tänkt att göra någonting speciellt faktiskt, eller jo plugga måste jag göra eftersom jag har prov i morgon och jag kan typ 1 grej.  Duktigt va? -.-
Ne men nu ska jag nog busa lite med min bebi <3

puss & kram / Mε


29 november

Hellu alla! ∞

Just nu sitter jag hos farmor och farfar, men har varit på gymet hela dagen eftersom vi hade öppet hus så jag var där & städade och fixade. Sen har jag bara varit här och fikat och väntar på att vi pappa ska komma och hämta mig. Sen ikväll ska vi se på morden i midsommer eftersom vi fick ett nytt avsnitt igår och ha lite mysigt. Nej nu ska jag vara lite social med farmor och farfar nu :)
Hej svejs alla! /

28 november

Hellu!

har nyss pratat i tele med jonas och sen duschat. ♥
Dagen idag har varit bra, var med jessica r, elin, erika, josse och mattis på stan idag och sen åkte jag o elin buss hem.
Så dagen har varit trevlig!.
Plus att den som är så trevlig och skriver anonymt så tycker jag att man faktiskt kan stå för vem man är.. Ja det är någon som säger att jag har flera än 2 ovänner i min klass, och jag blir rätt förvånad för alla andra pratar ju med mig? Så om du som skriver anonymt inte vågar stå för den du är så tycker jag du ska tänka om. Och ifall det är någon som spelar ett så falskt spel så varsegod, because i don't care! Mitt liv är bra ändå :D & jag antar att du sitter och läser nu, så trevlig läsning "anonym" & jag är rätt så vääldigt säker på vem du är ^^
PUSS / Mε

27 november.

Hellu! °

Jag skriver lite sent idag för jag har haft fullt upp. Skolan gick helt okej idag, den gick foort! Super sonic speed
Men jag hade faktiskt sovmorgon i morse också, det var sköönt. Eller ja sovmorgon eftersom jag åkte med mamma. Men i alla fall. Nyttig dag i skolan måste jag säga, sista lektionen var givande och det var skönt att få säga hur man kände osv.
När jag slutade så kom mammi och hämtade mig för vi skulle åka och handla, hon är fortfarande sjukskriven, eller ja tills i morgon, så jag hjälpte henne. Sen åkte vi hem och lagade mat och jag städade lite,
OCH SEN har jag som vanligt pluggat xD men jag börjar bli färdig med allt nu. Mega skönt!

Nej nu är jag trött, och jag ska faktiskt sova tidigt idag, men ska packa mina grejer tills i morgon först så jag slipper det i morgon!
puss och godnatt alla som läser / mε

Om en månad idag, hade det varit ett år. </3.


26 november

  ♥
Hej alla sötingar!
Jag överlevde skoldagen fast jag är så skol trött och trött på typ allt den här veckan. Men skoldagen gick väl ganska fort ändå och jag & Josefin drog i oss varsin pizza på Kings på lunchen, GOTT! jaaa, det kan jag lova att det var :)

När jag kom hem så pluggade jag massa, och det var tråkigt. Men nu har jag det i alla fall gjort! Fast det tog tid eftersom jag blev lite avbruten i ett samtal från Jonas där, men de fixade ju sig ändå. Kollade på greys ikväll också, men jag tycker det börjar bli lite booring! -.- Kanske är för trött för att ens kolla på det. Men jag måste ju säga att nya beverly hills är bra :D mycket plus på att det är ett program på 1h &40min eftersom det inte är något annat kul på tv:n på måndagar!

I mörrn har jag sovmorgon för jag ska åka med mami till skolan eftersom tusse plutten ska ta sprutor i morgon morron. SKÖNT FÖR MIG! Jätte överlycklig, plus att jag hoppas att min JÄTTE finne som blivit ett SÅR går bort tills i morgon, för det är inte vackert :( Men det löser sig också, får jag hoppas!
Nej nu ska jag prata lilte med olivia bara sen så ska jag sova :)
Natti / Mε

25 november




Åh nu är det såhär att jag vill gå vidare! Jag vill strunta i allt man en gång sagt om folk. Alla kan ändra sig! Det beror ju på vad man har sagt såklart. Men att bara släppa alla gamla saker man sagt. Börja på en nystart! Det vore så skönt. Känns som man har kommit så många närmare som man inte hade så bra kontakt med förut. Jag skriver inte det här av någon speciell anledning. Jag trivs med tillvaron som den är nu, ja jag pratar om skolan alltså. Våran klass. 2ab. Jag trivs bra som det är nu! Jag är osams med två st. men det gör mig ingenting för när de gäller arbeten osv kan vi prata och så, och det är allt vi behöver prata om, för vi är för olika individer för att umgås. Men jag är som sagt nöjd nu. Smått skit snack finns alltid, mer än vi tror faktiskt. I gäng där man tror att alla är så gulliga mot varandra visar sig vara motsatsen när andra inte hör på. Men det är faktiskt så livet funkar. Man stör sig på olika saker och vissa saker kanske man bara vill ventilera med någon annan, och det tycker jag är okej! Det är kanske bara jag som känner såhär. Men jag vill ha en nystart där man inte har haft förutfattade meningar för jag tror inte att jag är själv om att ha haft det! Men så nu tänker jag börja om, jag tänker inte skratta åt den som är mobbad jag tänker prata och vara trevlig som vanligt mot de som är utanför. Vad gör det egentligen för nytta att störa sig på folk. VISST.. ibland kan man inte hålla sig och ibland måste man säga att någon kanske ser mindre bra ut, en del som läser min blogg vet kanske vad jag pratar om. Men det är slut med sånt trams! Varför vara fånig. Man kan inte gilla alla, men man behöver inte heller snacka skit?

25 november

Hej kids!

Jaha nu sitter jag här och skriver igen och jag tänkte berätta lite om min dag.
Den började så att jag gick upp rätt tidigt för att duscha innan skolan, jag brukar duscha på kvällen innan annars för det blir så stressigt på morgonen, i alla fall om man ska tvätta barret & det var de dags för. Jaja jag gjorde mig i ordning och sen så gick jag mot bussen och åkte till skolan. Vi började också skolan med ett nationellt prov i engelska, mindre kul, MEN jag tror faktiskt att det gick fint. Man kan ju i alla fall hoppas..

Sen var det seeeg dag och jag slutade 15.30 och då travade vi till bussen. Sen har jag bara ätit nu när jag kom hem och sen sitter jag här i min stol och pratar med toffi och fryser! Men nu ska jag nog försöka orka med lite läxor. Jag pluggade faktiskt rätt mycket igår, eller om det var i förregår. Jaja! IKVÄLL ÄR DET ANDRA AVENYN - love <3
Ne men slut på massa trams prat.
/ Mε

24 november

Hej alla!
Sitter i skolan nu och har rast.. och idag är jag as trött och har INGEN lust med skolan men men. Det är snöstorm här också, typ trafikproblem överallt och det blåser as mycket och massor med snoow. Det är lite väl mycket storm men annars så är det helt okej med snö. Idag är det en månad kvar till julafton och sen så fyller min Tusse 1 år idag, så han ska få massa glass idag när jag kommer hem! mys
Men efter skolan så ska jag i alla fall ta en sväng förbi gymet och träna lite, men vi får se, kanske bara kör kondition idag.
Men nu ska jag fortsätta käka choklad innan vi börjar medicinsk grundkurs.
Snööiga kramar
/M.ε

23 november

Hallå!



Inatt har jag sovit riktigt bra faktiskt, så nu känner jag mig rätt utvilad och orkar faktiskt med lite läxor idag. HAPPY! eftersom jag har skjutit upp det en hel del. Men jag har i alla fall gjort svenskan nu men det är myycket kvar.
Just nu sitter jag och lyssnar på Elvis - In the ghetto och ska börja med missbruks arbetet. Hah jag lyssnar aldrig på Elvis aldrig, men mattis spelade den för mig i skolan och den är mysig så den får jag nöta idag när jag ska plugga.
Ikväll blir de volleyboll med pappi och hans friends. Ska bli kul, det är alltid roligare när man väl kommer dit!

I går kollade jag på massa gamla bilder och såg hur mitt hår var när de var nyfärgat, saknar. Så jag funderar starkt påatt kila till frissan och få samma färg faktiskt. ( som på bilden)
 
Vad tycker du? Ni får gärna skriva en kommentar vad ni tycker :D


Men nej nu måste jag försöka plugga mera och sen duscha!

puss / Mε

22 november

Hej alla skönheter! ♥

Helt knepig dag igår kväll. Jo det började så att jag låg i soffan hemma och sen blev jag as trött, sådär pang poff. Jag har nämnligen varit sjukt trött hela veckan men i alla fall så då gick jag in i min säng och la mig för att sova typ 1 timme eller något.. Men då sov jag ända tills i morse.. :O

Från alltså typ kl 19.30 - 06.30! Fast jag vaknade några ggr under natten oså.. Men igår kväll när jag vaknade vid typ 22.00 så mådde jag skit, kan inte förklara. Stel i hela kroppen, svettades massor och kände mig nästan förlamad!
Läskigt faktiskt!

Men idag mår jag bättre och jag sitter på gymet nuu för jag har städar och tränat. Nu är det bara att vänta på pappa -.-
När jag kommer hem idag så ska jag duscha och mysa och PLUGGA. Ligger efter med lite saker som jag måste fixa, men det kommer jag få gjort så ingen anledning till onödig oro!
På eftermiddagen är de jag och min familj som åker till farmor och farfar, för att fira farmor som fyllde igår. Jag var där igår med men inte så länge, men idag åker vi dit med en blomma och firar lite. MYS! hoppas bara mamma orkar följa med.

babbel babbel.. den här helgen består alltså av, mys, plugg och soooova!

Nu ska jag stretcha sen åka hem!
Puss & Kram / Μ.ε

21 november

hej alla sötingar!
Sitter i skolan och har matte, booring.. men jag sitter här istället och skriver lite med plugg josse gör matte :D

Ja den har dagen har varit okej. Det började så att jag var super mega trött och så trodde jag min bror började senare, men icke så då åkte jag med honom till skolan, sköönt med sovmorgon. Idag har faktiskt jag och josse varit på McD på lunchen, det var länge sedan såå MUMS :D och sen har dagen varit allmänt bra.

Har inge kul att skriva mera nu så jag ska leka med josse mu nu :D
hahah!

/ M

helt sjukt.

Hej alla!

Dagen började bra och skolan var helt okej, lugnt och skönt idag med, vi behöver inte göra så mycket på lektionerna.
Idag fick jag också tillbaka två prov. På psykologin så fick jag G och på Svenskan fick jag VG! skönt att få VG i något i alla fall! Efter skolan så gick jag snabbt till McD med josse och köpte med mig en lilla menyn och åkte 14.20 bussen hem. Väl på bussen märkte jag att Elin & Kristin skulle åka samma buss, så alla vi tre åkte rätt långt tillsammans och pratade massor, skönt att få "ventliera" sig lite och höra vad dem hade att säga. Sen hoppade ju jag och Kristin av vid samma ställe eftersom hon skulle till Emil, som bor nära mig. När vi traskade i nya snön som kommit under tiden vi åkte buss så var jag fruktansvärt kiss nödig, men jag hann i alla fall!

Varit hemma och hjälpt mamma med maten och rakat benen och nu sitter jag vid msn och ska snart se på greys anatomy!



/ M


18 november

   ♦       ♣   


Hallå alla människor!

Skoldagen var skööön, många borta från klassen och då är de lugnare!
Idag hade jag även omprov i matten och det gick jääääkligt bra, och det känns underbart faktiskt, skönt när de fixar sig med alla läxor, har även pluggat lite med idrotten idag.

När jag kom hem så lagade jag lite mat med mamma och sen så har jag suttit och väntat på Andra Avenyn och det var AS  bra idag, fast det är inte någe kul när man blir sådär arg på jääävla Greger, alla som är AA - fan vet vad jag snackar om ! jaja nu tror jag faktiskt att jag ska kolla klart på DH och sen ska jag nog sova en stund för jag är såå trött idag, har nog varit det hela dagen, fast ändå inte.
MEN, godnatt alla!


16 november

Hallåååå ♣

Idag söndag har det varit en riktigt seg dag, skönt med en slapp dag faktiskt. Men jag har gjort nytta i alla fall.
• Övningskört
•Städat rummet
•Pluggat matte.

och mer ska jag väl plugga, ska nog sätta i gång med idrottsläxan så jag har den färdig också, känns som att man börjar få lite mindre läxor i alla fall, men det är mycket kvar ändå... tråkigt att höra om mina läxor, jag vet!
Idag på eftermiddagen har jag sovit lite också (A) skööönt, då kanske jag inte somnar när jag pratar med jonas på msn i kväll med, vilket jag gjorde förut xD men han är nog van från tiden då vi var tillsammans!
Nu är det mat och sen ska jag se på 101 dalmatinerna 1&2.

PUSS ♥

15 november

Dagen började med att jag gick upp och fixade mig för att först åka till gymet och städa sen åka till norrköping med Josefin.
Kl 10.40 träffades vi eftersom tåget gick 11.00
Vi hade jätte mysigt och jätte roligt tillsammans idag, och vi träffade tydligen någon kändis som heter Fadde(?) han frågade mig vart H&M låg, men jag visste inte vem det var, men det hade i alla fall josefin xD
Idag köpte jag:
1 svart klänning
1 röd typ jätte mini kofta som man har över klänningen
1 t - shirt från carlings
1 par pyjamas brallor med siden snöre
1 styckte strumpbyxor
och sen lite julklappar och lite annat.

Jaja jag och josse kom hem till Katrineholm kl 19 och sen var vi båda massa trötta och vi skulle båda hem och käkade.
EN TOPPEN DAG! <3

sen så ska jag meddela för alla som läser att jag är förbannat besviken på någon som jag trodde var min kompis, och säger att vi kan prata om allt, sen sa jag en sak till henne som hon direkt sa till våran andra kompis... kul att man kan lita på folk! Nu är jag i alla fall trött på sånt falskt spel och jag klarar mig utan det!  Bara en usel person gör så.

14 november

Hoho!
Sitter i skolan med Josefin vid datorn och vi har nyss kollat tåg tider till i morgon när vi ska SHOPPA :D
Och jag hade nyss nationellt prov i engelska och jag tror det gick riktigt bra, eller jag hoppas i alla fall! :)
Nu ska vi ha lektion om  min. PUSS! /M

13 november

Hallå där!

Idag var skolan rätt så seg, vi fick tillbaka prov som de flesta i min klass blev besvikna över, en del i alla fall. Men vi hade svenska prov på morgonen och det gick AS bra :) kanske för att det var det lättaste, eveeeer!
På eftermiddagen blev det Karsudden för oss som har socialt behandlingsarbete, och det var intressant att kolla på droger osv. Jag och Josefin GICK dit från Ellwynska också, det var skönt med en promenad, men sen hämtade farfar oss för vi orkade inte tillbaka, haha!

Sen skulle jag ha varit med Toffe idag men de ska vi ta i morgon i stället så då åkte jag och Krille hem till mig och vi kollade på tv och typ halvsov xD kuul ^^ nej men det var väl helt okej :) Men sen så skulle han upp till fritidsgården men det orkade jag inte, så nu ska jag nog kolla lite på andra avenyn fast jag redan sätt det. Men ändå!

& en sak till, tagit upp kontakten med en saknad vän <3

11 november

Halloj!
Skolan idag och det var bara och jag rebecca där, alltså inte av alla utan av dem jag är med. Men i alla fall :)
Vi hade mys idag och det var en lugn dag, och jag hade utvecklingssamtal också och det gick fin fint! Såå vad har jag mer att berätta nu då... att i morgon ska Jag, Rebecca, Olivia och Josefin fika.. ja det är i alla fall tänkt så men nu är ju dem sjuka så det kanske bara blir jag och Rebecca, men de gör iinget för min del i alla fall!
& Ikväll är det Andra Avenyn och DH! så jag ska kolla på det sen sova, för jag har varit skit trött i två dagar nu och det funkar inte. Jag vill vara pigg och glaaad!

I helgen så åker vi kanske till Nkrp .. vi fyra som står ovan, eller ja vi får se vilka som kan. Men förhoppningsvis kan alla följa med, det vore i alla fall trevligt tycker jag! <3
Nu är det mat och jag är vrååål hungrig..
PUSS / M

10 november

Hej!

Var nån dag sen jag skrev nu och jag kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev då och jag orkar inte titta!
Men i alla fall, varit i skolan idag, var väl roligt.. jo men det var helt okej faktiskt. Mycket skratt idag! ( you raise me up)
Haah  aa och ja vad ska jag mera skriva. Jo just det! ....

IGÅR var jag och jobbade på Statt först och sen på kvällen åkte jag och pappa och kollade på volleyboll! Jätte kul och as bra match!
och snart funderar jag på att fika lite, mums! Har dock ont i huvudet just nu så vet inte om det blir en sådan lång kväll. La mig sent igår kväll så har varit as trött idag. Men det gick ändå eftersom jag åkte med Mathilda till skolan idag = sovmorgon!
och i morgon har jag utvecklingssamtal... booooring!
MEN NU ORKAR JAG INTE SKRIVA MERA :)
/ M

7 november

          
Hej alla (:

Skolan idag var helt okej.. vi hade mys och kul idag, hihi! känns som om vi kommer närmare varandra varje dag <3
Men efter skolan så gick jag, josse och becca ner på stan för att jag och josse skulle fika innan bussen och rebecca skulle träffa sin mamma :)
Men jag och josse fikade och pratade om jaaa massa saaker!
OCH IDAG HÄNDE VÄRSTA GREJEN! hahah men bara Rebecca och Josse som vet om det, och så förblir det ;) <333

Men ikväll skulle jag ju kanske ha varit med Krille men jag tror inte jag orkar faktiskt,. eller asså jag fattade inte riktigt om jag skulle va med ludde, erik och elin.. men iaf så orkar jag inte! Första dagen som jag kan slappna av efter alla läxor! Så blir nog en skön & mysig hemmakväll i telefon med josefin! <3!

 & så fick jag frågan om jag ville jobba på Statt på Söndag & det ville jag ju, det är kul att jobba med charlotte!
& på söndag är det ju faktiskt fars dag så då ska pappa och jag gå på volleyboll!

Nu ska jag mysa! /M


5 november

tjoho!
jaha dagen som varit har varit helt okej, det var bra som vanligt i skolan och inte allt för jobbiga lektioner.. eller ja psykologi provet hade jag inte ens tränat på så det gick nog rätt illa! Men vi får se.
Efter skolan var det i alla fall matråd & vi fick rätt mycket sagt!

Men i morgon, då börjar jag kl 12.00 och sen har jag typ två lektioner och då har vi ingen lärare, men vi måste vara i skolan för det är grupparbete och så har vi indviduellt val och jag har socialt behandlingsarbete och då kommer några från AA och ska prata om ja, problem helt enkelt. Det blir nog intressant tror jag!

Men i kväll så missade jag Greys Anatomy för jag sov då -.- hah! Men nu ska jag kolla på tv, sitta vid msn och bara ta de lugnt tills att jag somnar igen!

Puss på alla! /M

4 november

Hej på er!

Idag har varit en konstig dag faktiskt. men jaja jag orkar inte berätta allt för jag är rätt trött redan. Men i alla fall jag och krille tog bussen och åkte runt forssjö och allt och tillslut så hamnar vi ju hemma hos oss., så vi satt på bussen c:a 60 minuter. Jag gillar att åka buss! Förövrigt så har jag gjort hemprovet idag, som jag inte blev klok på :S Fruktansvärt svårt var de & mycket frågor.
Men i alla fall nu sitter jag här och har nyss kollat på andra avenyn och nu ska jag väl snart sova,
eller om en stund i alla fall!
Puss & Godnatt på alla! / M ♣♥

3 novemeber



      

» Hej alla! 

Här sitter en madde som har ont i sina tänder och är varm eftersom hon har pluggat som en tok, och bra tror jag det blev faktiskt :)
Jaja idag så var jag i skolan i alla fall, och jag fick typ en knäpp och var jätte glad och satt o sjöng för olivia och rebecca, mycket roligt -.-
Iaf så gick skoldagen bra med lite pepsi max som vanligt, MUMMA!
Men kl 13.4o var det dags för att gå till sjukan till special tandläkaren och skulle fixa till min tandställning eftersom jag har dragit ut alla tänder som skulle bort nu. Sköönt att det kommer hända någonting i munnen igen, men ont göör de, eftersom jag har typ en stor fjäder och en gummisnodd av något slag som drar och skjuter som tusan i mina små tänder.

Men jag blir väl fin sen i munnen.. jaja nog om tandis.

På eftermiddagen så åkte jag och krille hem med 15.10 bussen och han hängde med mig hem, vi satt vid datorn & kollade tv. Skoj de låter va? :) Ne men det var trevligt. Sen gick jag med honom till bussen och så hamnade jag här, i plugg världen. Någon som vill komma till min värld och hjälpa mig lite? (A)
Jaja vad jag babblar på om allt möjligt, men det är ju så att jag i alla fall har några läsare, SKOJ :D

Nehepp nu är de dags att avsluta för jag vet inte vad jag ska skriva. 
JO JUST! skit tråkigt att alla är tillbaka i skolan igen,
så mycket folk och så trångt och nee! Det är min NO grejj idag xD & en grejj till..
Fick ett VG på min apu inlämning, då blev jag faktiskt glad :)
Aja hoppas att alla har en trevlig kväll!
puss / M

2 november

You own me ♥

Tjoho!

jahapp då var den här söndagen avklarad och det var en helt okej dag!
Först så slappade jag hela dagen och fick även migrän så jag sov en stund på dagen, sen skulle jag plugga och sånt men det blev inte av, eller jo! jag läste en liten aning i boken som ska va klar vecka 5o. Den jag inte behöver skynda mig med gör jag -.- knepigt!
Men sen så kl ja typ 16.oo så kom krille till mig och vi kollade på tv program ända tills han åkte hem vid c:a 21 xD Jaa jag tyckte det var bra program i alla fall (A)

Men men, i morgon är det skola igen och jag känner att jag inte har någon lust alls, för jag har nog blivit skoltrött?
Men det är bara att kämpa på.. men har aldrig känt såhär förut.. allt är så tungt och jobbigt, skulle helst somna och aldrig vakna igen...ungefär så känns de? Men det kan ju bero på allt som händer just nu.. Det jobbigaste är att du inte vet hur skit jag mår över det som händer mellan oss :/
Men det gäller bara en person & alla nyfikna som läser bloggen behöver ju inte tänka på det mera!
Aja krille gjorde min kväll lite roligare i alla fall och i morgon ska jag till tandläkaren också, så får vi se vad som händer där (:

Nu ska jag snart sova, ska bli såå skönt!
Puss & Godnatt / M


1 november

   

Hej på alla!
Igår kom Olivia, Josefin & Rebecca hit till mig vid typ kl 14.30 och sen så gjorde vi mat och fixade hur vi skulle sova och bar in en extra säng o fixade till det mysigt. När vi hade ätit så började vi att kolla på film, och det blev väl inte så många som vi hade tänkt men ja, några stycken i alla fall ^^

När vi hade kollat på en film så käkade vi glass, grädde & jordgubbar. MUMS! & då så blev josefin typ sjuk för hon tål inte min katt, fast hon har en egen men eftersom min är inne hela tiden så blev hon sjuk, för hennes katt är tydligen aldrig inne.. Men hon fick en tablett och det blev väl kanske lite bättre, vi gick också ut och gick en stund i vinterkylan och då tror jag det blev lite bättre av det också!

Men i alla fall innan vi gick ut så hände det en LITEN olycka xD haha jag har typ en jätte stor rund matta i typ mörklilla eller inte lila men nån färg i alla fall, och den så råkade en snygging tappa dippen på xD så det luktade inte så gott, så jag fick skrubba av den lite, men det gick i alla fall bort, Haha!

Idag på morgonen har vi legat i sängen o haft mysigt och pratat massa, kanske vi pratade om just DIG ;)
Nej men det var trevligt det där, och så idag så åkte dem hem kl 13.30 typ..
& nu skulle jag va med krille, men vi får se hur de blir med skjuts och allt sånt där! Men på måndag är jag inte ledig i alla fall för då ska jag va med krille istället!
Hoppas alla hade en trevlig halloween! / M

You hurt me :( 

RSS 2.0