Jag lovar att alltid finnas där för er! ♥

Mycket mycket tråkiga saker har hänt idag. Men vi tar oss igenom det här tillsammans precis som bästa vänner ska ♥

Det har som sagt hänt lite saker för varje person idag och inga bra besked för någon av oss direkt. Jag vill inte gå in djupare på det.
Idag var det i alla fall skola och min grupp hade en försenad redovisning som tydligen blev vääldigt bra!
Läraren och våra clasm8's tyckte det var bra så jag antar att den var ganska hyfsad.
Annars har det inte hänt något mer speciellt i skolan.
Jag, Olivia och Josefin tillbringade eftermiddagen i skolans soffor och sen var det dags att gå hem.
Jag åkte till gymet men eftersom jag mådde illa osv. så gick jag på löparbandet i 20 minuter sen så körde jag några rep. lår och rygg och sen tog jag bussen direkt hem och kastade mig till matbordet!

Nu har jag nyss varit ute och övningskört och ska snart duscha för att sen kunna sitta bänkad framför tv:n och vänta på 90210!

Nu har jag bara en sak till att säga. Love suck's!
/ m.ε

Uppdatering

Uppdatering! ω

Det blev kaos på jobbet idag, vilket resulterade i att jag var trött och hade ingen ork att göra någonting.
När jag som kom hem så sov jag som sagt.
Nu på kvällen har jag tagit det lugnt, pratat med sköna människor, pluggat och duschat.

I morgon är det skolan som vanligt och efter det blir de träning!

Ha en fortsatt god kväll och sov gott. Natti / m.ε

en snygging och två onda fötter

en snygging och två onda fötter.

Har nyss varit och jobbat och jag är as trött så nu ska jag sova!

Jättebra dag i Norrköping!

Hej på alla solar!  ω
Dagen har spenderats i Norrköping med min kusin Jennie. Det har varit en riktigt lyckad dag. Sommarsol och jag hittade lite saker som jag behövde fast det är nog första gången jag har handlat såhär lite när jag har varit i Norrköping. När jag och Jennie hade gått runt i alla affärer så bestämde vi oss för att äta. Vi kom till Norrköping med 11 tåget så det var inte så många timmar efter som vi blev hungriga.
Vi begav oss i alla fall mot "taco stället" och det satt fint i magen, det vill jag lova.
När vi hade käkat så mötte vi upp Jennies pojkvän och hans kompis, vi satt och pratade lite på "taco stället" men sen bestämde vi oss för att gå till parken och sitta där och sola en stund, vilket vi gjorde.
När kl blev 14.30 så åkte vi till deras lägenhet som dem hade hyrt inför helgen. I den ganska så snuskiga lägenheten satt vi i några timmar och snackade, drack och lyssnade på musik. Helt okej! ♥

När klockan började bli 17.00 så tog vi bussen från hagaby centrum till norrköping resecentrum. Vi blev lite tidiga ner till stan så vi var inne och köpte varsin dricka och sen så satte vi oss för att vänta på tåget.
18.30 var tyvärr sista tåget hem och det hann vi som sagt med.
När jag kom hem käkade jag pizza och nu sitter jag här.

Jag har i alla fall haft en riktigt bra dag! ♥

/ m.ε













Sitter i skolan

HELLU ω
Sitter i skolan just nu och väntar på att vi ska börja. Om en timme så ska vi på skolbio typ the wave eller vad den hette.
Vi får väl se om den är bra. Efter skolan så ska jag på möte om mitt sommarjobb, lite nervöst men det går nog bra.
Annars så ska jag inte göra så mycket idag, jag ska hem direkt efter så får vi se vad jag hittar på.

På lördag ska jag i alla fall med min kusin till nkrp och så ska jag få träffa hennes kille & hans kompisar, det blir roligt :D

Ha en bra dag alla / m.ε

Brandövning, matråd och kläder

HELLU! ω
Idag är det tisdag och det var bra i skolan. Idag hade vi brandövning och det kom massa brandmän och sen så började det ryka inne också, fast det var ju fejk.. men det var ju en upplevelse det också!

Vi slutade kl 14.10 idag och då snabbade jag mig till matsalen för att gå på matråd, kändes som det blev ganska mycket sagt, vi satt ju faktiskt där i 1h och 20 minuter xD
När jag kom hem så kom mamma in med posten och då hade jag fått mina kläder som jag beställde och dessutom så satt kläderna så jäkla bra, YEY! :D

Nu hoppas jag på att en söting snart ringer mig och sen ikväll blir det Andra Avenyn ♥

Ha det bäst / m.ε

Snabbt inlägg i pausen av Gossip Girl

HEJSAN! ω
Blir ett snabbt inlägg idag. Kollar just nu på Gossip Girl.
Idag har jag varit lite halv krasslig och varit lite mosig så jag sov ganska mycket i morse och sen har jag bara tagit det lugnt och övningskört.

För en liten stund sedan såg vi resultatet av matchen mellan Engelholm - Katrineholm i volleyboll.. vi vann tyvärr inte SM guld, men SM silver är ju inte heller så pjåkigt!
Man får väl vara glad för Tina och hennes Engelholm istället och hoppas att vi kommer igen nästa år!

Ha en härlig kväll / m.ε


Lördag

Hallå alla !
Börjar att berätta om igår. Det var som sagt fredag och jag började kl 12 men jag åkte med min bror in till stan vid 8.30 för att träna och sola. Så blev det också, känns så skönt att äntligen vara igång med träningen ordentligt igen! Igår bakade jag också och jag vågade mig på ett nytt recept som blev riktigt gottans!

Idag är det lördag och jag har varit på gymet idag med men idag städade jag bara och sen åkte vi hem. På dagen kom det lite folk hit och vi fikade på nya kakan och sen så har jag typ pluggat och kollat film. Har lite att ta igen ifrån skolan nu, känns som jag bara skjuter upp allt hela tiden, och sen när man minst anar det så är det bara någon dag kvar tills att det ska vara klart. Jag får helt enkelt ta tag i mig själv och försöka göra saker på lektionerna istället för att sitta i soffan och prata med josefin och olivia, haha vi har blivit lite för bra på att prata bort lektionerna nu. Äsch allt det där löser sig!

Nu ska jag snart ut och sen så önskar jag mina vänner en trevlig kväller!
/m.ε


Både bra och dåligt!

Hejsan alla läsare!
Nu var det ett tag sedan jag skrev och jag har två saker att berätta.
Dagarna i skolan har ju gått bra och det har varit ganska kul! Igår fick jag den glada nyheten att jag har ett möte med Stefan (chef på strandgården) angående mitt sommarjobb! Jag är rätt så jätte säker på att jag kommer få det och det känns super!

Något som däremot SUGER är att jag nyss har varit på volleyboll och matchen var spännande och det är verkligen nu det gäller! Och då i sista poänget som skulle avgöra så blåser dommaren om något som var helt sjukt! Ingen som är insatt inom volleybollen hade varit med om detta förut! Många många många anser det vara ett dommarfel och om dem som kan det där tom. säger det så blir man rätt så förbannad när det blir såhär!
Om Engelholm vinner sin hemma match på söndag så blir dem svenska mästare och vi förlorar. Det ska inte hända! Jag är i alla fall så jääääkla arg och det var nog de flesta i duveholms hallen ikväll, inte minst supporter klubben! Usch ja, men jag hoppas i alla fall att vi tar igen det här på söndag och då har vi trots allt bara två matcher kvar till seger! HOPPAS!

Hoppas att alla kollar på öst nytt eller på sporten då ni kanske får se Katrineholms snygga supporter's!

/ m.ε

Långt inlägg.

Hej alla! ω
Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen. Har inte riktigt haft tid och lust, men jag ska berätta om dagarna som varit.
Igår så var vi först på gymet, jag städade och tränade. Direkt efter åkte vi och hämtade Tom som skulle hjälpa pappa att snickra lite och så skulle vi äta påsk mat och sen så skulle vi grilla på kvällen. Under dagen hann det komma 7 st till. Mormor och morfar som bara stannade på fika. Sen kom Svenne som enligt planer skulle äta middag hos oss, och sen kom Toms dotter och åt middag.
På kvällen trillade även två st av Dannes kompisar in. Så det var fullt hus hela dagen. Jag hade dock sovit dåligt pga. mardrömmar nu igen så jag la mig ganska tidigt.

Idag så har jag varit i Nrkp med mamma och pappa. Vi åkte bara till Rusta, Jula och Bauhous för att kolla på lite inredning och lite smågrejer. Jag hittade ganska mycket saker och jag började fixa i rummet så fort jag kom hem.
På kvällen så har jag pratat i telefonen kanske 1 timme eller något, jag var ute i sköna vår vädret och pratade med Emil, det var roligt att prata med honom.
Nu på kvällen så har jag kollat på Gossip Girl och för en timma sedan mådde jag så illa så jag trodde jag skulle kräkas, men det gick över!

Detaljerad beskrivning blev de och nu ska jag säga tack och hej!

/ m.ε

Dagen spenderades hos Alice

Hallå där! ω
Igår var jag som sagt i Örebro på volleyboll och det var en hel skön stämning på bussen och det bästa är att vi vann! Helt underbart och nästa match är alltså i Ängelholm. Dagen var i alla fall bra!

Idag har jag varit med Alice, jag åkte dit kl 12 och vi satt och pratade och kollade på film, en mysig dag helt enkelt.
Nu på kvällen har jag inte gjort alls mycket, behöver verkligen städa men det får bli efter tandläkaren i morgon.

Nu blir det efterlyst!
/m.ε

Trött på personer som inte har en aning!

hej people!
Har nyss pratat med josefin i tele och nu ska jag snart ner och baka.
Har hunnit med en sväng till stan, pluggat och ätit tacos. När jag satt och käkade så gick min tandställning av så jag fick ringa till tandläkaren och jag fick en tid på torsdag, så då får vi se hur de blir. Det fixar sig nog.

Tänkte skriva en liten rad till en person som för de första inte skriver sitt namn.. och för de andra inte har en aning. Alla kan ju kolla kommentaren i min förra inlägg om ni är nyfikna. Men iaf till dig som inte säger vem du är så vet ju inte du hur seriös jag är med honom, eller hur ;) & jag tror att du mest är svartsjuk eftersom du ens bryr dig, för om han bara utnytjar mig, vad gör de dig?

Nu ska jag ner o baka och ikväll blir det att åka till Örebro!  :D
/ m.ε

Early morning

Söndag ω
Idag är det alltså söndag och det har hänt ganska mycket idag.
ȁkte och jobbade kl 05.45 i morse
»Var på volleyboll, en riktigt spännande match!
»Hade det mysigt hos ¿

Ja, för att sammanfatta min dag så har den varit riktigt bra på alla vis. Det var lite tungt att jobba idag men det gick. Volleybollen var ju mer spännande än vanligt och den slutade väldigt bra. Sen efter volleybollen åkte jag till en person där några timmar spenderades. Det var ju inte helt fel om man säger så. Nu blir ni nyfikna va!

Nu har jag nyss ätit min äggmacka och postmust och nu blir det att sova, eftersom det blev en early morning.

love m.ε

Uppdatering och bilder.

Uppdatering av dagen!
Senast jag skrev var i morse så jag skrev ett snabbt inlägg på gymet.

Dagen flöt på och på våran matte lektion så lekte vi och sen så hade vi bara klassråd, som vanligt går snabbt och känns ganska okej.
Direkt efter skolan så åkte jag och pappa som sagt till Örebro. Resan var lång med med McD mat i bilen och massa göttans godis så gick det bra. Vi åkte vid 14.15 och kom inte hem för än kl 19.00 och då steg vi ur bilen med pizza och en jäkla ryggvärk. Jag får i alla fall ont i ryggen av att åka sådär långt, plus att jag blev sjuuuukt trött. Halvsover nog just nu också¿ och då kan ni ju säkert räkna ut att jag inte tänker röra en fena ikväll och bara ta det oerhört lugnt!
Just de, vi har ju typ lov nu också, eller ja det börjar ju på måndag, men samma sak. Ska bli ruskigt skönt men det känns redan som jag har mycket att göra faktiskt.

EN NYHET IDAG! är att jag faktiskt klarade mitt matteprov som jag började plugga på 2 dagar innan provet och jag fick typ 3 poäng över G. Kan lovet börja mera bra?

Nog om allt det här nu. Jag lägger upp lite bilder från olika dagar och speciellt från idag på super sötisen Molly!















Freeeeedag!

Hej och Godmorgon

Jag har inte bloggat på några dagar nu, jag har varit allt för trött efter skolan.
Dagarna som jag inte skrivit om har varit bra så därifrån har jag inte så mycket att berätta om.

Idag är det äääntligen fredag, vilket innbär godis och Örebro. Jag börjar ju inte för än kl 12 idag men jag tog morgon bussen in för att träna, gå till mormor o morfar och gå till trafikskolan och på gymet sitter jag just nu. Jag har precis rivit av ett pass och ska snart traska ned till mormor och morfar och duscha och kanske äta lite frukost.
Kl 12 börjar som sagt skolan och jag har två lektioner ( som vanligt) och sen hämtar pappa mig direkt efter för att vi ska åka till Örebro och kolla på nya kissen. Hon ska heta Molly :)
Nej nu ska jag gå så jag hinner vara där en stund. Uppdaterar kanske ikväll.
/ M.ε

RSS 2.0