31 januari

hey kids! ω
¹²³
Har haft roligt med josse igår och idag. Mycket skratt och mycket att prata om! det gillas!
Efter att jag hade städat på gymet och josse dragit hem så åkte jag o pappa på provsmakning av nya menyn på Statt och den var god. Annars har det inte hänt direkt mycket. Vi har nyss käkat pizza och det var riktigt gott! Det blev självklart en FET kebab pizza med massa med vitsås. YUMMIE!
×
I
kväll äre bara jag o papi hemma .. mamma jobbar till 21 så.. Men pappa och jag ska kolla på körslaget finalen i alla fall och så ska jag även typ plugga teori och lite annat. Har övermycket läxor nu.. och jag har väl inte riktigt orkat pluggat i veckan ¿ så jag får nog skärpa till mig lite. Jag ska i alla fall ha MVG i svenska så jag måste plugga jätte mycket till svenska provet. Men jag lär väl inte få de, har fan inte fått mvg i nåt :( jag är väl för dålig för de antar jag, annars borde jag ju få de? Jaja jag ska försöka så gott jag kan. Och mina 4 g jag har ska jag ha VG i har jag bestämt så jag får ta tag i de där nu!
×
Haha vem vill läsa min blogg när jag snackar om massa tråkiga läxor på helgen? aja ingen är tvingad att läsa!
Nu ska jag rensa bilder på datorn. 
Ha en fortsatt trevlig kvälleer / love m.ε ♥

30 januari.

God morgon världen ω

Det var en stund sedan jag vaknade och jag har redan hunnit med att kolla på Jerry Springer och ätit frukost. Till frukost blev de korvmacka och pepsi. DET ÄR FREDAG! = Onyttig!
×
Idag börjar jag ju inte skolan för än klockan 12.00 och sen går jag ju bara två timmar i skolan så det är skönt! Mamma är ju ledig idag också så jag kan ligga hemma och slöa tills att skolan börjar!
Efter skolan blir det som sagt stan en sväng och sen plockar jag med mig josefin hem och så behåller jag henne over the night. :)
×
I morgon lördag ska jag och pappa till Statt för att provsmaka den nya menyn, vadå gott? Desserter och grejer ♥ fast det blir inte för än klockan 15 så jag hinner ju vara med josefin en stund på lördagen med (:

Men nu ska jag snart göra mig i ordning och sen bara slöa tills jag måste åka till school!

Bye / M.ε

I'm happy  ξ

29 januari

hellu ω

Idag var de skolan och det var väl som vanligt. Slappt och skönt. Efter skolan gick jag, josefin, olivia och frida på stan medan vi väntade på våra bussar :) När jag hade kommit hem och käkat mat så åkte jag och mamma till willys. Det var väl runt kl 18.00 någon gång. Nu har jag nyss kollat på sveriges sämsta bilförare och jag skrattade så jag grät. Otroligt farliga är dem ju men ändå så knäppa!
Aja ikväll blir de bara att duscha oså och sen städa upp lite för att josefin följer med hem i morgon och sover över här :)

Ha de gött! / M.ε

27 januari

tjenare tjenare! ω

Dagen har inte varit så speciellt händelserik. Skolan var lika som vanligt bara det att vi inte hade någon lärare på sista lektionen så jag, Frida och Olivia drog, Mattelektion utan lärare?! och strax där efter hände även en kul grej men de bör inte nämnas på bloggen för då blir det många upprörda kommentarer. ¿

Ja vi gick i alla fall till stan och jag köpte nya skor. Svarta converse blev de :) Vi tog också en snabb fika på hembagarns, eller jag drack bara en varm choklad eftersom det är vecko dag. Efter 15 snabba minuter bar de iväg hemåt med bussen som skulle gå 14.20 men istället gick den 14.35 för att busschauffören som skulle byta med han som släppte in oss kom 10 minuter för sent!.. så vi sprang över heela stan i onödan xD
Jag och Frida åkte i alla fall bussen tillsammans dårå och sen så har jag bara varit hemma o sovit och kollat på Andra Avenyn. Idag var det bra och det var mycket hemlisar som kom fram där, lala! avslöjar inge ifall någon som läser inte har kollat.

Nu ska jag läsa en bok och sen blir det sängen som gäller. Puss och godnatt / Mε

26 januari

Halloj! ω

Trött och sliten idag. Dagen började med skola och det var väl rätt nice. Vi fick lära oss att sätta in kateter och det var faktiskt kul att få lära sig. Jag gjorde självklart på en kille ;) Annars kan jag inte påstå att det hände värst mycket. Vi drack lite te och snackade skit annars så var de som vanligt. Efter skolan följdes jag och Frida åt mot ICA nära för hon skulle lämna tillbaka en film & jag skulle träna och sola. Träningen gick fint förutom att jag typ sträckte mitt lår och det är ju faktiskt mindre skönt. Men ja det går väl över de med.

Åkte med min mamma hem och jag dammsög lite och sen har vi ätit också och ikväll ska jag nog bara ta det jäkligt lugnt och kolla på 90210 och äta typ fruktsallad och läsa Kirre. Det blir skönt!
Nu blir det först och främst en dusch!

kisses / Mε

25 januari


Hellu people! ω

Har jobbat frukosten själv idag för första gången och det gick fin fint! Det var ganska lugnt och det gick helt enkelt lysnade. Jag passade på att ta lite kort när jag inte hade så mycket att göra. Jag hade ett romantiskt paket idag så det med jordgubbarna och sånt mums hör till de.

Efter jobbet har jag slappat, är trött eftersom jag jobbat både lördag och söndag. Tankade även ned en film av Irene Huss. Så nu har jag sett alla sex st. Innan jag lägger mig ska jag städa på rummet och duscha och raka benen för om det blir som de är tänkt så ska jag träna i morn och sola, länge sedan nu! Måste bättra på färgen tills vi ska till Gustavsvik. Jag ska även fortsätta att lyssna på Håkan när jag städar. åh kom igen Leeeena (8)
Ha en bra kväll alla där ute / Mε ♥

   
           
 

23 januari

Hallå! ω

Idag har jag saker att berätta om faktiskt!
I morse var jag ju och körde på trafikskolan och de gick faktiskt riktigt nice! Innan jag åkte dit var de mysigt hemma hos farmor och farfar!
Sen var de skit tråkigt i skolan. vi hade EN lektion på hela dagen. Piss på det eftersom de kändes jävla onödigt att åka dit.. men ändå soft att man slapp klassrådet.  Efter skolan blev de fika med Josefin och Olivia ♥

»Haha
och jag tänkte berätta en kul sak xD Jag åkte buss i en timme idag och höll verkligen på att kissa på mig. Men jag visste inte ifall jag skulle be chauffören stanna så jag fick kissa. Men i alla fall så väntade jag och jag var så kissnödig så jag fick ont i magen. Jag höll mig enda fram till strångsjö och då hade jag redan knäppt upp byxorna och sen sprang jag upp i skogen och kissade! TUR ATT VI HAR SKOG!

»SEN kommer the big news!
Idag så fick jag erbjudandet att jobba helt SJÄLV på Statt i frukosten på Söndag.. och jag blev ju jäkla glad asså. 17 år och får ha ett så stort ansvar. Jag är i alla fall skita glad! :D
Åt nyss iaf  revbensspjäll och pommes, nice nice! Och ikväll ska jag faktiskt moffa & kolla på let's dance!

PUSS PÅ ALLA & Ha en jätte bra kväll! :D
 

22 januari

Hey people! ω

» Idag är det torsdag, alltså en dag kvar till fredag och på fredagar får man äta godsaker! love it!
Skolan som vanligt idag och det var väl som vanligt antar jag. Varken jag, josefin eller olivia var med på idrotten idag så vi drack varm choklad / caffe latte på hembagarns istället. På eftermiddagen så var jag hos hälso mats och de gick väl bra, tycker jag i alla fall!
ξ ♥

Efter skolan så begav jag mig till farmor och farfar för att hälsa på. Där fick jag ätbar mat, god och lättuggad. Jag var nämnligen hos tandis igår ju och fixa och de gör fortf ont så att ja.. Men efter att jag var hos farmor o farfar åkte jag på akut tid till tandis igen för att de var en tråd som skavde som fanken så det fixade han på ett kick. Men när tänderna redan är ömma och han drar i dem, gör det ONT!
Jaja man ska inte klaga hela tiden men de gjorde faktiskt ont. Jag åkte i alla fall med mamma hem idag eftersom hon har börjat jobba igen.

» I morgon kommer jag att vara skapligt nervös för att jag ska köra på trafikskolan för första gången. Pinsamt om man gör fel jue. Visserligen går de fint att köra med mamma och pappa men där är de en helt ny människa oså.. Men jag hoppas att jag grejar det där!
Nu blir de duschen och sen ska jag väl plugga lite och sova.
PUSS/ Mε

21 januari

hej ω

idag så har jag varit i skolan och det var väl sådär.. ganska tråkiga lektioner. På rasten så åkte jag, josefin och olivia ner på stan och gick till hembagarns och drack varm choklad och åt smörgås :) mysigt!
När kl slog 14.00 så skulle jag till tandregleringen och dem spände massor och idag började dem dra fram min fula sneda tand så jag har mega ont! Efter tandis så var jag en sväng till min mormor och morfar. Det var länge sedan jag var där innan idag så de behövdes ett besök :) och jag har varit duktigt denna vecka med, NO SUGAR! eller nån skräp mat eller så. yey och snart är de fredag och jag får äta :D

Nu ska jag faktiskt plugga till körkortet för på fredag så ska jag köra på trafikskolan för första gången, vadå nervös? xD

Aja ha en fin fin kväll :) / PUSS M.ε


Allt kanske börjar lösa sig

20 januari

Helluj! ω
Det var ett tag sedan jag bloggade igen. Men jag hade jätte mycket feber igår kväll så då somnade jag redan vid 21 och orkade därför inte blogga. Jag kan börja berätta om gårdagen..Först var det skola som vanligt och sen så gick jag på stan med Matilda och Olivia, och sen tog jag och Olivia bussen och hon hoppade av vid sig. Som sagt så somnade jag tidigt på kvällen eftersom jag blev sjuk.

ξ

TODAY:
Jag mår lite bättre idag, lite hängig men jag drog till skolan ändå eftersom vi hade trafiksäkerhets dag tills kl 12 och sen lunch till 13 och sen hade vi bara matte och efter matten slog kl. 14.10 och vi fick gå hem. Trafiksäkerhets dagen var jäkla bra alltså. Han som berättade för min klass var as bra på det och man blir rädd för hur mycket idioter det finns i bara  Katrineholm. Jag ska verkligen hålla mig till hastigheterna när jag får körkort. Inte för att jag är så speciellt rädd att något ska hända mig, men annan trafik kan ju påverkas och det kan sluta förjävligt asså. usch ja.. Så don't drink and drive!
Nu på kvällen har jag i alla fall duschat och kollat på Andra Avenyn och till det blev de rostemackor med räkost och te, yummie!

Nu ska jag kolla på film och sen sova gött! i morgon kommer även josefin till skolan igen och det blir skoj :) Inte för att jag har tråkigt med Olivia och Mattis o övriga men saknar ändå Josefin! (:

Nog om det. Godnatt alla & take care / Mε

18 Januari

HEY PEOPLE. ω

Idag har jag varit och jobbat på Statt.. igår likaså. Det var roligt och inte alls så jobbigt faktiskt.. fast vi hade 170 gäster. Men det gick bra.. vi var ju tre st. så det flöt på. Charlotte som jag oftast jobbar med har jag så roligt med. Hon är så snäll och omtänksam och vi jobbar så jäkla bra ihop. Så himla bra känns de :)
Efter jobbet så åkte jag hem och kollade tv och somnade, skööönt! Jag var så nedrans trött och orkade knappt hålla mina ögon öppna. MEN nu är jag i alla fall vaken och piggare och vi ska snart fika för att pappas kompis Tom kom hit med massa gött fika och det gillar jaaag!

Efter fikat måste jag faktiskt plugga lite.. usch.. jag känner verkligen inte för det och sen så har jag i bakhuvudet att jag måste plugga på teorin till körkortet.. åhh! stress.......... På onsdag blir det i alla fall tandregleringen.
NU är de fika. PUSS / Mε

17 januari

God morgon! ω

Idag skriver jag vääääldigt tidigt.. klockan är bara 05.13 och jag ska åka och jobba om 15 minuter. Jag jobbar nog rätt länge idag..typ kanske till 13/14 eller något..men jag hoppas att vi får gå hem tidigare.. man är så slut efter.. för alla som inte vet så jobbar jag frukost på Hotell Statt. Idag är de fullbokat för de är någon cup och handbolls brudar osv.. äter hur mycket som helst.. som en kar :O
Nej nu måste jag borsta tänderna och sen åka.. hörs kanske senare.. men vi får gäster i kväll så kanske blir något snabbt
ha en bra dag / PUSS Mε

16 Januari 2009

God morgon! ω

Idag är det fredag och idag får jag äntligen äta onyttigt och dricka läsk och jag är så glaad! Idag börjar jag kl 12.00 som alla andra fredagar men jag ska till skolan lite tidigare för jag och Josefin ska käka pizza på lunchen idag, eftersom det är freeeeedag! Så jag ska möta henne kl 11 i skolan och före ska jag till trafikskolan och bestämma en tid som jag ska övningsköra på och lite sånt dära.

Natten var faktiskt inge bra .. jag sov bra men hade en hemsk dröm och jag hoppas att jag inte behöver drömma om den personen igen. Gårdagen var rätt seg men de gick, jag var inte med på idrotten pga. ryggen och nacken.. men nästa vecka måste man väl vara med -.-

Nu kollar jag på okänd diagnos som jag brukar kolla på.. det är faktiskt ett as bra program! :)
Efter eller mitt i okänd diagnos måste jag göra mig i ordning så jag kan åka till skolan sen.
Hoppas att alla har en trevlig fredag :) PUSS/ Mε

En väldigt saknad person är äntligen min vän igen ♥


                  » «                      

14 januari 2009

Hellu people! ω

Skola idag som vanligt, men det var håltimme eftersom jag inte går i engelska B och det har inte Mattis heller så vi tog en promenix till min farmor och farfar och hennes mormor.. de bor liksom i samma lägenhet, så vi gick dit tillsammans och tillbaka tillsammans, det är good! Skönt med lite sällskap (::::::

Efter skolan så åkte typ alla ner på stan till sina bussar men eftersom min, josefins och elisabets bussar går typ 20 min efter alla andras så drog vi på stan och kollade. Jag försöker nämnligen hitta en recept bok som inte är tråkig, som har bilder och som har bra bakverk.. och det är svårt i denna stad! Men mitt letande fortsätter till Bokia i mörn! Annars har dagen mest varit seeg och tråkig.. men jag har kommit på att jag vill köpa converse.. jag har två st redan.. men dem är förstora och sen så slitna.. så jag ska köpa ett par nya.. i morgon blir de nog också faktiskt!
Ikväll blir de tv och sen sova, jag är mycket trött nu för tiden.. det suger!

MÅSTE bara säga att AA = ( Andra Avenyn) var jävla bra igår asså! Ett minus är att Hamsa (stavning?!) kommer va pappa till Roxannas barn... uhh det är not good.. men serien är i alla fall hur bra som helst! ♥


13 januari 2009

God kväller! ω

Jag har nyss kollat på andra avenyn som äntligen har börjat igen, gissa om jag är glad?! ♥ Avsnittet idag var i alla fall hur bra som helst och man fattar ju precis vad som kommer att hända, men det är bra ändå ju!

D
agen i sig har varit helt okej, vi slutade vanlig tid och det var sköönt.. efter lunch (12.00 alltså) så lyssnade vi bara på 3:ornas redovisning utifrån deras projektarbeten, det var några som var bra och några var lite sämre.. men skönt slut på dagen! Efter school så åkte jag med mami och handlade och sen åkte vi hem och lämna varorna och käkade lite mellis och sen bar de av till gymet för att träna.. jag var seg idag och de blev väl ingen direkt hårdträning.. men jag ska kanske i morn eftersom det är engelska som jag inte har längre.. så då blir det träna eller till farmor och farfar!

Nu har jag i alla fall duschat och ska nog försöka att sova, jag är så grymt trött på morgonen så jag orkar fan knappt upp, helt olikt mig! Men ändå så känner jag mig inte trött ännu, men om tv:n får stå och gå en stund så kanske jag somnar så småning om, hope so!
Så nu säger jag godnatt till alla läsare! / Mε

Ps. inge onyttigt än så länge! kanske ska skriva vad jag har bestämt att inte äta i vecko dagarna vilket är extremt svårt eftersom jag faktiskt är socker beroende... på riktigt :( sååå här kommer en liten lista för alla som är intresserade av det xD
* Inget godis
* Inge kakor, bullar osv..
* Ingen snabbmat.. pizza, mcd
* Ingen glass
* Ingen saft eller festis.. bara jucie
* INGEN LÄSK!
Ja det var väl typ de.. så då kan ni ju fundera över vad jag äter.. jaja vem bryr sig egentligen? xD

PUSS OCH GODNATT PEOPLE! ξ

12 januari

Halloj! ω

Skippade att blogga igår för jag var så trött efter volleybollen så jag sket i det! Jag var i alla fall på volley boll igår och det var kulkul! Jag tränade även igår också.
Idag var det skola som vanligt och idag fick vi testa att ta venprov ( blodprov i armen) för er som inte fattar xD och det var faktiskt mycket lättare än förväntat! Jag trodde det skulle vara skit svårt men de gick fint! Jag och Elin var i alla fall taggade! ς
Jag tänkte träna idag men så blev det inte, fanns viktigare saker att åka hem till idag så jag bestämde med mamma att det får bli i morgon kväll för då hjälper jag henne att handla efter skolan och sen åker vi hem o käkar sen till gymet, bra plan tycker jag!
Igår så satte jag upp en hylla på mitt rum också, som jag har målat om, i svart mekanlack så den blänker, det blev i alla fall skit snyggit!
Men nu är jag mega hungrig eftersom våran mat i skolan SUGER! så de blir första riktiga middag idag och det ska bli jäkla gött!
Och en grej som jag är jätte glad över är att i morgon då börjar ANDRA AVENYN ♥ yey och ikväll är det ju också 90210!!!! ♥

Nu är det food! PUSS / Mε

och eftersom jag har nyttig vecka och inte äter något onyttigt så drömmer jag om pizza -.-

10 januari 2009

Halloj! ω
Idag är det lördag och som vanligt var jag på gymet i morse och städade. Det var mycket att göra men det gick som vanligt bra. Idag har jag varit trött hela dagen men på eftermiddagen bestämde vi oss för att åka till farmor och farfar för att fika och där var vi väl i c:a 2 timmar eller nåt. På vägen från f&f så åkte vi och köpte pizza, yummie!

Nu på kvällen så har vi kollat på Irene Huss och JUST NU blev jag skit rädd för de var något som lät på ytterdörren så pappa fick gå ned och kolla, och jag är verkligen AS rädd för sådana saker.. men det var inget! fan va läskigt!
Aja vi kollade på Irene Huss och den var bra och nu så har jag nyss kommit ut ur duschen och ska snart se på Körslaget. Och nu är det bara bra körer kvar så jag vill inte att någon ska åka..men någon måste ju :(

Nje nu ska jag väl avrunda.. och föresten så drömde jag inte om snyggingen som jag inte tänker säga namnet på. :(
Men men! PUSS/ Mε

www.halsogymet.se  glöm inte att kolla! (:

9 januari 2009

Hellu people! ω

Har nu setat och grejjat med min blogg i säkert två timmar, nej kanske tre! Det var knöligt och sen blev jag inte nöjd osv. Men de här resultatet är helt okej för mig, roligare än de förra tråkiga i alla fall!
Just nu så lyssnar jag på musik och smsar lite och ska nog snart gå och sova.. man märker inte hur länge man fastnar när de inte går som man vill vid datorn! ¤

ξ

Föresten så såg jag på let's dance förut och det var nästan bara bra folk med. Det är en jag hoppas åker ut snarast och jag kan säga såhär.. den yngsta! Ja alla har nog delade åsikter på den punkten. Jaja nog om det..
 
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och drömma om en snygg snygg kille som jag säkert aldrig träffar igen :( eller jo kanske någon gång. HOPPAS! han är grejer för tjejer,( haha det rimmade märkte jag också ♥)

Godnatt och sov gott! /Mε

jag önskar mig någon som älskar mig ×

9 januari 2009

Hellu! ω

Idag var de sköön dag! Började med att 8.30 så åkte jag med mamma o pappa till stan och dem lämnade mig hos farmor och farfar och där skulle jag vara tills att jag började skolan kl. 12. Mycket trevligt! Mysigt frukost och fika och prat!
Sen i skolan hade vi bara matte och klassråd sen fick vi gå hem så då drog Jag, Josse, Elin och Frida till stan och vi hamnade på McD för att vi skulle äta glass, i stora lass!
När kl. slog 15.10 åkte jag buss hem och sen grillade vi och det var gott!
Nu har jag fixat en ny design till min blogg.. hittade en sida på min kusins blogg om det, så jag hoppas hon inte blir arg för jag gick in på den xD men vi har i alla fall inte likadana blogg designer så! :)
Nu ska jag gå ut till övriga och kolla lite på lets dance och se om de är lika tråkigt som förra året. JAJA!

PUSS / Mε

8 januari 2009

God kväller! ω

Idag blir de ett snabbt inlägg för jag är massa trött.. jag vaknade kl. 05.00 i morse och kunde inte somna, det kan nog vara den stora anledningen!
Idag var det ju i alla fall skola och det var okej, fick reda på att jag har fett nice schema denna termin :D bara för att alla ska bli avundsjuka ska jag skriva mina tider

•Måndag 08.30 - 14.10
•Tisdag 08.30 - 14.10 
•Onsdag 08.30 - 15.30
•Torsdag 08.30 - 15.00
•Fredag 12.00 - 14.10

Har aldrig i mitt liv haft så nice schema.. men måndag och tisdag har vi distans tid, men man slipper i alla fall va i skolan och på fredag börjar jag så sent för jag har läst klart snabba kursen i engelskan och så är de distanstimme efter den, så därför är det så!
Jaja.. jag åkte i alla fall och tränade efter skolan och jag har inte ätit något onyttigt idag och sen träningen på det satt som ett smäck, hoppas bara att det ger lite resultat! ¤

Nu ska jag faktiskt sova! Godnatt på alla er som läser!
PUSS/ Mε

7 januari 2009

Hey Kids! ω

Idag när alla andra utom våran skola började skolan så låg jag hemma o slappade. Det är så att vi har studiedag idag och vi hade en grej att göra över hela jullovet så det var ju rätt så jätte sköönt! Ringde UM i morse och idag fick jag ääntligen en tid för gynundersökning... åh pinsamt... de kanske inte är de när man väl är där, men kommer vara rätt spänd innan tror jag, men förhoppningsvis ska de lösa sig!
Runt 10.30 drog mami och jag till stan för att handla och så köpte vi en ny elektrisk rakapparat eftersom våran har levt sina sista dagar, och den här funkar så braaaa! ♥
Nej nu har jag nog inte något mer att tillföra världen typ bara att de ska bli tråk med skola i morn :(

PUSS / Mε

6 januari 2009

Hallå ! ω

Jag börjar att berätta om gårdagen. Dagen startade med att mamma och jag åkte till morfar och mormor för att fira min morfar på hans födelsedag, det var trevligt och lugnt. Sen efter det så åkte mamma och jag till Willys för att handla lite mat och sen körde mamma mig till Valla där självaste Josefin bor. När jag kom dit så visade hon mig runt eftersom jag aldrig hade varit hos henne förut och sen så kollade vi på big brother från 2003 och hade allmänt kul. Under kvällen han vi äta mycket pizza, chips och dipp, även lite alkohol. Vi pratade om väldigt viktiga saker den kvällen och det kändes mycket mycket bra, som vanligt. Kvällen var riktigt bra och när vi vaknade dagen efter runt 9.40 så kollade vi på big brother igen, hihi!

ξ

När jag sedan kommit hem idag och hade vilat mig en stund kom Andreas (anden) hit till mig och vi kollade på en AS bra film, yeye! och sen snackade vi om lite grejer och åt mat , ♥ sen drog han för ett tag sedan och sen har jag b!ara tagit de lugnt!
Det hände mycket på två dagar tyckte jag, men det var roligt och det kommer ju att hända flera gånger!
PUSS/ Mε


4 januari 2009

Hallå alla! ω

Jag har nyss ätit frukost men gjorde en upptäckt som jag blev helt chockad över! det är 19 grader minus här idag? Igår var det liksom 4 minusgrader och idag 19? oj oj ja.
Men nu ska jag i alla fall kolla på Hannah Montana för det är bra tycker jag och iiimorgon blir de josefin :) skoj skoj

PUSS / Mε

4 januari 2009

God morgon världen! ω

Igår var en lugn dag, jag var o tränade sen hände väl inte så mycket mera, jag var ute en stund eftersom det kom massa mysig snö igår som faktiskt ligger kvar idag också.
Jag vaknade för en stund sedan av att min misse ville ha frukost så det var bara att gå ned och ge honom mat, jag börjar också bli sugen på frukost men jag ska först se färdigt på beyond the break som jag ligger och tittar på. Idag har jag faktiskt inga planer, jag har tänkt att jag ska ha en sminkfri dag och typ städa lite i mitt rum, plocka med lite grejer. Kanske åker jag in och tränar, men inte på morgonen isf, det är för jobbigt.
Nej nu är beyond the break slut så nu blir de frukost :)

Ha en bra dag alla !
Puss / Mε

2 januari 2009


Hej alla sötingar ω
Har varit i stan och städat gymet och även hjälpt mamma att handla.
idag vaknade jag av en vääädligt rolig händelse faktiskt, min pappa hade stuckit ut huvudet ut ur fönstret
och stod och gapade på några personer för dem går ALLTID ut med hundarna på gärdet utanför oss..(det gärdet ligger centralt)  typ kl 7 eller 8 på morgonen och då leker de med hundarna så dem skäller så typ hela samhället vaknar... aa ni som gillar att sova kl 7 på morgonen fattar nog hur tokig man blir om man blir väckt av hundarna varje jäkla morgon.. så pappa sa att dem kunde gå till ett gärde typ några meter bort.. men de tycker tanten är för mörkt o va där... jaja.. låter knepigt men det lät i alla fall kul när pappa sa till dem i morse!
Idag är jag fett trött och jag sitter o lyssnar på Lady Gaga - Poker face, den är rätt bra faktiskt!
Nej nu ska jag sluta skriva massa strunt. Ha de bäst alla som läser!
PUSS /Mε



1 januari 2009

  . Hej hallå ω

Har faktiskt inget bättre för mig så jag bloggar lite, no life ... Men jag har i alla fall nyss käkat hemmagjorda burgare och pommes, yummie!
Just nu lyssnar jag på musik och sitter och beundrar den otroligt vackra och snygga Johnny Depp! Tänk om jag någon gång skulle få träffa dig, kanske spendera en natt med dig? ♥
Nej lite seriösare.. jag pratar i alla fall med Sebastian nu, kul! för att det har varit massa skit på msn.. så jag har typ inte kunnat adda honom.. så det var länge sen vi snackade på msn.. tur man har sms dårå!
ξ
I morgon så ska jag till gymet, ska städa och så sa Svenne att jag kunde få måla också, det är skoj! Så vi får se hur länge jag blir där.. måste faktiskt träna lite också känner jag, och sooola! Börjar faktiskt bli lite brun och vacker nu, yey!
Jag ska även plugga på teorin lite, bra att börja i tid.. men det känns som att jag ALDRIG kommer läsa ut bokfan .. men jag ska INTE kugga! :)
På måndag kommer jag icke att infinna mig hemma i Strångsjö.. Ska först fira morfar i stan och sen så ska jag till Valla.. till Josefin.. och där ska jag tillbringa natten och på måndag är de 90210 ♥ & det ska vi självklart se på! Nej nu ska jag vara mera
social mot Sebastian.. PUSS / Mε
 
                   

     Glöm inte att titta på denna snygga man  ♥                               
                                                                

1 januari 2009

Hallå alla! ω

Nytt år nu och nya möjligheter.
Sitter i mitt rum och har nyss tagit en skön dusch & väntar på att Josse ska vakna så vi kan käka frukost.. jag har varit vaken i några timmar så jag är lite hungrig faktiskt..

ξ

Gårdagen var rolig och trevlig. Jag och Josse käkade som sagt middag och fixa efterätt och drack lite goa grejer oså.. även massa chips och godis! I år var det dåligt med raketer i Strångsjö.. tråkigt men jag och josse gick i alla fall ut och kollade på det som var! Runt 00.40 kom mamma och pappa hem från Tina och Christer och då spelade jag och Josse spel, men de gick inte så bra eftersom att Tusse ville vara med och vände upp alla memori brickor -.-
Jaja.. sen så kollade vi på Jerry Springer till c:a 03.00.. och i morse när jag vaknade höll de fortfarande på och är hela dagen idag. Mycket underhållande!
Helt otroligt! Mamma & pappa har nog aldrig sovit såhär länge på fleeera år, inte när jag har varit medveten om det i alla fall.. haha kul -.-
Nu vaknade Josse så byye :)

puss/ Mε

RSS 2.0