Dålig dag.

Hellu! ω
Morgonen började faktiskt ganska bra, inge stress till att börja med.. men sen när jag var på väg till skolan blev jag stressad eftersom min bror och jag åkte så sent så jag nästan kom försent. Jag gillar inte personer som kommer försent, därför försöker jag undvika det själv!

Skolan rullade på och vi har haft grupparbete hela dagen, otch vi fick faktiskt riktigt mycket gjort. Blev placerad i en rätt så bra grupp. Dagen fortsatte och jag har haft så jävla ont i munnen, jag har sår i hela munnen efter tandställningen så jag har varit helt opepp idag och bara haft ont. Tanken idag var att jag skulle träna och gå till trafikskolan, men de blev en sväng till apoteket för smärtlindring och sen åkte jag hem och sov.

Nu sitter jag här och jag har nyss fått reda på lite grejer om en person. Så himla tråkigt när man tror att en person har förändrats så visar det sig att personen fortfarande är samma skit som förut, ja jag är lite besviken faktiskt. Jaja nu ska jag duscha och sen så ska jag plugga till provet i morgon.

/ m.ε

¹²³

Hejsan hallå!
Idag är det söndag och alla klockor är framflyttade en timma.
Igår så var jag på gymet och cyklade för barncancerfonden, kul att man kan hjälpa till av att bara göra en sådan liten sak som att cykla 30 minuter.

Efter det så åkte mamma och jag för att hämta josse vid bussen, därefter bar det av mot Strångsjö.
Jag och Josse käkade massa mat, godis, chips och drack goa grejer, vi såg också på film, jag tror vi såg på 3 st?

Kvällen och morgonen var riktigt bra, och det får göras om! Nu har Josse åkt hem och jag har sminkat mig för jag ska på volleyboll senare, om jag orkar, men de tror jag väl! Känner mig lite trött idag faktiskt, haha men jag får skylla mig själv.
De blev tyvärr inga bilder på mig och Josse igår men jag lägger upp lite andra bilder här istället. Det är ju faktiskt frivilligt att kolla.
/ m.ε




Fredagar är bäst, fredag är den dagen jag gillar mest.

God morgon!
Idag är det äntligen fredag och det känns riktigt skönt! Idag börjar jag kl 12.00 men jag ska vara i stan vid 11.00 för då ska jag, Olivia och Josefin käka pizza tillsammans på King's, gött! Men direkt efter pizzan så har vi matte prov, och jag kan typ ingenting? Men det kanske går bra ändå, det visar sig.

Ikväll vet jag inte än vad jag ska göra, blir nog rätt lugnt för i morgon ska jag först till gymet och städa och sen cykla.. vi cyklar ju som de flesta andra för spin of hope, då  man stödjer barncancerfonden om man cyklar, så det ska jag göra! Så alla som tränar hos oss (Hälsogymet) får gärna komma och cykla!

Sen på eftermiddagen tar jag med mig Josefin och Olivia hem till mig och sen så ska vi käka och dricka lite på lördag, sen så stannar dem över natten,så är tanken iaf.  :D

Så helgen består av:

♥ Pizza med babes (idag)
♥ Spin of hope på gymet (lördag)
 ♥Vara med Josefin och Olivia ( lördag)
 ♥Josefin och Olivia åker hem (söndag)

Nu är det duschen som gäller!
love m.ε

Trevlig kväll hos Alice

Hallå där ute!

Idag var det andra dagen i skolan och den överlevde man också. Mycket plugg däremot.. prov på fredag som jag inte alls kan..
Idag när jag och Olivia gick ifrån skolan så gick vi på stan i typ 2 timmar, om inte mera! Jag väntade på att Alice skulle höra av sig och Olivia var bara mitt sällskap.
×
Men runt 15 någon gång så ringde iaf Alice och hon och hennes mamma + Arwid kom och då åkte vi till barken för dem skulle äta. Annars har jag och Alice inte gjort så fruktansvärt mycket,   eller jo just, vi bakade något som inte alls blev så gott, men det var roligt. Det var nämligen så att jag köpte en ny receptbok idag med bara chokladbakverk i och det var därför vi skulle testa på en grej där i.

Kl 21 kom mamma och hämtade mig och jag åkte direkt hem till andra avenyn och nu mina kära vänner sitter jag här.

Nu säger jag godnatt / m.ε

Helt enkelt min dag.

Hej alla som läser!
¹²³
Idag är det måndag och skolan har nu börjat efter 5 veckors uppehåll utav lov och praktik. Som vanligt så slängdes man direkt in i skolans vardag med väldigt mycket läxor och prov. Jag känner att det är rätt mycket just nu, men det är bara för att jag pluggar stenhårt med körkortsteorin också.

Skoldagen var bra och jag har skrattat mycket idag, man vet inte hur mycket man saknar sina vänner för än man ses igen ♥ Skoldagen slutade 14.10 eller vi fick gå några minuter tidigare men i alla fall så kilade jag iväg till trafikskolan för att plugga teori, det gick bra, det går helt enkelt bättre och bättre!
När jag hade varit på trafikskolan kanske 30 minuter så tog jag en rask promenix till gymet för att riva av ett pass.
Träningen gick väldigt bra idag, kände att det var min dag och jag körde på hårt, skönt var det!
Nu på kvällen har jag käkat, skrivit klart CV och sen duschat.

Dagen i sig har alltså varit bra, jag har varit glad och det var roligt att träffa Josefin och Olivia igen ♥
Tack & Godnatt / m.ε

Teoriplugg

God afton!

Sitter här i soffan och latar mig och käkar lite godis.
Dagen har varit luugn men med mycket teoriplugg. Det var volleyboll idag men det sket jag i idag, hade ingen lust och sen hade jag ont i magen också, pga. mensvärk därav att jag inte orkade träffa arwid heller. Så jag kan inte berätta direkt mycket om dagen faktiskt men man behöver lite lugna dagar också. Veckan som  börjar i morgon börjar med skola igen, och jag känner mig inte direkt pepp på att komma tillbaka till delar av klassen. Naej då äre skönare med praktik. Men det är bara att gilla läget, jag får ju träffa alla jag gillar i morgon igen i alla fall! Ska också hinna med både trafikskolan & träna i morgon, de blir nog bra.

Nu ska jag fortsätta att sitta vid msn och sen ska jag fixa ny musik till mobilen
Tack & godnatt / m.ε

21 mars

Hej och hallå!
Dagen har varit bra och det var roligt att träffa släkten igen, speciellt Isa. Efter vi varit hos f&f s åkte jag och mamma till willys för att handla och därefter hem. Jag har inte gjort alls mycket annat idag, förutom nu på kvällen då jag åkte till stan och körde ett pass med stenhård träning.. nej inte stenhård kanske, men ganska hårt! :)

I morse blev de lite bilder som jag tänkte lägga ut. Jag lägger inte ut så mycket bilder längre så de får bli dags nu.
/ m.ε

 

Kalas ◊

Godmorgon folket!
Jag börjar att berätta lite om gårdagen då jag hoppade att blogga. Igår var jag ju ledig eftersom praktiken är slut och då tog jag det lugnt och jag bakade lite igen också. Det var väl mer eller mindre vad dagen bestod av. Den var inte den roligaste fredagen jag har haft i alla fall.

Idag blire kalas! Min familj ska till farmor & farfar för att fira kusin, Beatrice. Därav att jag bakade mer igår för jag tänkte ta med mig dit.
Anledningen till att jag är uppe denna tid så är det självklart för att kl 9 så åker vi till gymet, som vanligt.. och direkt efter c:a kl 11. ska vi på kalaset, och när vi ses så tidigt får jag träffa min minsting kusin, Ville.. som jag har träffat typ 5 ggr?

Nu ska jag platta håret och sen ner och äta frukost!
/ m.ε

Kizz - heavens on fire

Sol och äggmacka

Godmorgon alla!

Jag har lite att ta igen i bloggen eftersom jag inte skrev igår så det här blir en mix från gårdagen och idag.

Igår hade jag praktik från 7-15 och därefter gick jag och tränade. Träningen gick riktigt bra och jag känner mig riktigt  sund och frisk då!
Förövrigt så hände det inte så mycket mera igår, jag somnade kl 18.30 men vaknade sen för att se på rent hus och en timme efter det så sov jag igen -.-

Idag är det sista dagen på min praktik också så jag har planerat att hinna med att baka massa härliga muffins att bjuda på, och jag hinner antaligen det eftersom jag inte början praktiken för än 15.30.
Jag har också tänkt att jag ska hinna vara ute i Sveriges fina vårväder  och kanske blir det en sväng till gymet idag också. Det visar sig. Nu ska jag käka upp min äggmacka och sen blir det storbak! ♥

Ha en bra  dag / m.ε

IKEA med Farmor ♥

Hej alla!
Detta inlägg börjar med glada tankar! Jag har haft en jätte bra dag. IKEA med farmor kunde visst inte bli bättre.
Vi har verkligen skrattat så vi grät idag och sen så hittade jag mycket som jag köpte och som jag är jätte glad över att ha hittat. (bilder nedan)
×
Jag och farmor åkte i alla fall hem vid typ 14.00 och då åkte vi först hem till mig för att lämna mina fin fina inköp och för att hämta träningskläder. Vi åkte mot stan och sen så var jag hos f&f en stund och därefter skjutsade dem mig till gymet.
×
Träningen gick bra och jag antar att jag kommer ha träningsverk i morgon.. men det gör inte så mycket för jag går kort dag i morgon, nämnligen 8-12.. en tråkig grej är att min mentor kommer och hälsar på, såå tråkigt och onödigt tycker jag.

Ikväll ska jag bara duscha och sen så ska jag se på 90210!

Hoppas ni har haft en lika underbart bra dag som jag / love m.ε

  drickglas x6
  drickglas x4
  Tavla i svartvitt 
 
  Vitt  Överkast

Djursäng x2 (en till kattbebisen)

Köpte även lite ljus och ljusstakar

HELBRA DAG ξ

Hallå folket!

Idag är det söndag och jag har varit och jobbat i morse, idag var det ganska segt att kliva upp. Jag slutade i alla fall kl 12 och då åkte jag hem och vilade lite och gjorde mig sedan i ordning för att gå på volleyboll med Sofia och 18 st till.
Vi blev många idag och det var riktigt kul.. typ 380 st i duveholmshallen idag. kulkul! Det var i alla fall kul att få träffa och vara med Sofia igen ♥

Nu kollar jag på Gossip Girl och sen ska jag städa lite på rummet och bara ha en skön kväll.

I morgon blir det IKEA med farmor !

/ m.ε


Vann rätt person Melodifestivalen?

Vann rätt person i kväll?.. nej skulle inte tro det! Det fanns minst 4 st som var sjukt mycket bättre. Blir så less när riktiga talanger som kanske skulle kunna vinna eurovision åt Sverige inte vinner.. Vilka är det egentligen som röstar?
Äldre, Medelåldern, ungdomar, barn?!
Aja jag antar att man ändå får hoppas att det går bra för hon som vann och att hon vinner eurovision åt Sverige.. men jag är skeptisk.

Nu ska jag kolla på tillbaka till kärleken som sänds på tv4 och sen ska jag sova så jag orkar upp i morgon.
/ m.ε

Rise and shine

Hellu! ω
Idag har jag jobbat extra på Statt och det klirrar alltid lika fint i plånkan efteråt. I morgon är det min ordinarie dag så det blir inget sova på morgonen inte. Ringde även min farmor idag och nu är det bestämt att på måndag är det hon och jag som åker till IKEA och kollar om vi hittar något fynd.
»
Ikväll blir det tv, telefonen och sen sova eftersom det blir att kliva upp kl fem i morgon eller ja kanske halv sex eftersom jag ska börja lite senare i morgon, ganska skönt.. fattar bara inte hur vi ska hinna ¿
 
Inget mera att skriva för tillfället men jag önskar det svenska folket en fortsatt trevlig lördag!
/ love m.ε


Alesha Dixon - The boys does nothing

Fredagen den 13.

Hej på er alla!  ω
Idag är det fredagen den 13 igen.. och idag har jag som vanligt haft praktik 12.15-20.00.. Det var ganska kul idag, eller ja det gick bra i alla fall. För övrigt har jag inte gjort så mycket mera idag.. kollat lite på tv bara.
I morgon ska jag upp och jobba kl 05.45 igen och på söndag också, så det blir inge sovmorgon nu i helgen.. men de gör inte så mycket för jag är ändå ledig från praktiken på måndag så då kan jag sova ut!

Nu ska jag nog se lite på let's dance och sen sova, då kanske jag inte är så trött i morgon!

Ha en fin dag alla / love m.ε

11 mars

Hallåj!  ω
Idag har jag varit ledig och det har varit riktigt skönt. Jag har inte gjort så värst mycket idag förutom att jag och Sandra gick på en promenad, trevligt att ses igen eftersom vi inte har varit med varandra på jätte länge.
Nu på kvällen så ringde Arwid för att vi skulle ses, men det har blivit lite ändrat.. men de får vi ta någon annan dag :)
Just nu kollar jag på diagnos okänd och sen blir det efterlyst.

I morgon är det praktik 7-10 och sen ska jag till trafikskolan och till UM.

love m.ε

Lycklig?

Tjenare  ω

Idag var en ganska långsam dag, hade praktik från 8-15 och sen skulle jag träna.. och så var de tänkt ända till jag kom till gymet då min bror erbjöd mig skjuts hem.. jag har nämnligen haft jäkligt ont i huvudet idag.. så det var bara skönt att få komma hem. Kvällen har inte erbjudit så mycket, bara Andra Avenyn.. men det är ju en självklarhet varje tisdag.

I morgon är jag ledig, skönt som fanken.. och då ska jag plugga både skolarbete och till körkortet.. sen kanske jag ska träffa Sandra på eftermiddagen.. var sjukt länge sedan nu.

Jag känner mig lycklig på många plan nu.


Ha en god kväll / m.ε


Kul kväll med Alice ♥

Hallå!
Idag har det varit en lång dag i stan. Jag började praktiken kl 7 i morse och kom inte hem för än 21.30 nu kväll.


Praktiken gick bra idag, lite små tråkigt men det gick vägen.
Efter praktiken, det vill säga kl 15.00 traskade jag iväg till Alice, där jag spenderade resten av kvällen. Vi hade riktigt roligt och vi kom fram till att det var 2 år sedan vi var, så vi hade mycket att ta igen och jag vet säkert att vi kommer ses oftare nu. Träffade även Arwid där en stund och det var trevligt. Helt enkelt en jätte härlig kväll med film och massa gött att snaska på!

Nu ska jag nog sova så jag orkar upp i morgon. Love m.ε

Tiden utvisar allt.

God afton damer och herrar!

Dagen i sig har varit rätt lugn. Jag har såsat hela dagen, eller i alla fall ända fram till kl 15.00 för då åkte vi till stan för att kolla på volleyboll som vanligt.
Matchen sluta väldigt bra och jag ser redan fram emot nästa match.
Min kväll har också bestått av ett avsnitt gossip girl och jag har nyss varit ute och snokat upp vad som händer med Bart Bass, och ja han dör. Stackars chuck!. Jag längtar till nästa söndag, spännande! Visst man kan ju tanka ned hela serien, men vadå tråkigt? Bättre att ha en extra sak att se fram emot varje vecka!
ξ
Har även gjort två saker idag som förblir hemliga men det var verkligen givande och jag har verkligen insett saker. Hoppas bara att jag möts av två glada miner. Det får tiden utvisa. » Tiden utvisar allt
 
ξ

I morgon
blir det praktik från 7-15 och direkt efter så ska jag träffa Alice. Det var otroligt länge sedan vi sågs och det ska faktiskt bli trevligt att ses igen. Hoppas bara det inte är samma väder i morgon som nu. Blöt snö bådar inte gott.

love / m.ε

Tjabba Tjena Hallå
ω
Idag är det lördagen den 7de Mars och dagen i sig har hittils inte varit
så jätte händelserik. Jag har varit på gymet och sen åkte vi till stan för att
införskaffa lite nya kattprylar eftersom vi snart ska skaffa en liten misse till.
Ikväll ska jag väl inte göra något speciellt, inte vad jag vet ännu i alla fall.
Nu ska jag gå ned och käka grillspett! mumma.

Ha de gött! love m.ε

Snabbt inlägg när tröttheten tar över.

God afton!  ω

Detta blir ett kort inlägg för min trötthet tar över.
Jag har märkt att när man jobbar kväll på praktiken så vill man bara hem, duscha, äta och sen sova! Därför blir det ingen tid vid datorn.
Idag började jag kl 15.30 så jag var hos mormor och morfar from. kl 12, så jag packade med mig datorn och satt och nördade super mario.. för jag är fast! Jag kommer verkligen inte vidare! Så om någon själ brukar spela det så skriv gärna hur man hittar den där rosa plattformen! Blir tokig när jag inte hittar och på så sätt kommer jag inte vidare, aja!. 
I morgon börjar jag 7.40 och då drar jag till gamla arla (mejeriet) för då ska jag med en brukare till h-n's jobb, blir säkert bra! Min praktik rullar på och jag börjar trivas mer och mer.. brukarna börjar jag också få lite mera personlig kontakt med, i går fick jag tom. en puss av en brukare! Hah sånt är mysigt.

Nu ska jag snart sova för jag är vääldigt trött. Ha de / love m.ε

Träningsvärk!

God afton ω

Idag har jag inte orkat sätta mig vid datorn för än nu, jag är bara så himla trött idag.
»
Igår var jag som sagt och tränade, jag körde stenhårt och det fick jag betala för idag, svårt att gå och svårt att böja sig.. ont som fan idag helt enkelt. Men jag slutade i alla fall c:a 60 minuter tidigare från praktiken idag så då traskade jag iväg till gymet och körde ett lite lugnare pass eftersom jag redan har träningsvärk. Efter passet på gymet så gick jag på besök till farmor och farfar, vi pratade mycket och någon dag framöver ska jag åka med dem till IKEA.. det är i alla fall så det är tänkt!

I morgon börjar jag inte min praktik för än 14.45 så det blir sovmorgon eftersom mamma ska på möte kl 14.00 så det passar perfekt för mig för då hinner jag gå förbi farmor o farfar en sväng ( f&f bor 500 m från min praktik)
 
Nu är jag så jäkla trött så nu tänker jag sova och förhoppningsvis drömma sött!
Kram och godnatt / love m.ε

Ledig från praktiken

God morgon! ω
¹²³
Idag är det måndag och eftersom jag har haft praktik i helgen så är jag ledig idag. Rätt skönt!
Idag vaknade jag lika tidigt som vanligt, det vill säga kl.07.00 och sen dess har jag varit uppe och grejjat lite.
Jag har nyss kollat på lite kläder som jag ska beställa  men jag tänker inte säga vart ifrån ξ 

Senare idag så ska jag åka till gymet och träna, det behövs verkligen! Har inte blivit någon träning alls nu när jag har haft praktik i helgen så idag blir det hårdkörning! Jag funderar faktiskt på att gå ut och ta en rask promenad nu också, men jag vet inte riktigt ännu!
Kort och gott så blir det nog en ganska lugn dag med ett eller två inslag av träning!
Hoppas att alla har en fin dag / love m.ε
Här får ni kika på kläderna jag har beställt!

           

RSS 2.0