Party Night

Hej ω

Hade en bra kväll igår. För er som inte är uppdaterade så hade vi först främmande hemma. Det var kräftskiva och massa ost och kex. Efter det blev de grillat. När jag hade ätit och gjort mig lite snygg så körde Mathilda mig till stan. Jag sprang upp till mormor och morfar & lämnade väskan innan jag gick för att träffa Emma vid polisen. Tvingade nämligen med mig Ems till Sandra & Billy på fest.
Kvällen tillbringades hos Sandra & Billy. Först var vi bara brudar men sen kom Billy, Edlund och Janne.
Kvällen var rolig & mysig. Vet inte vad klockan var men på natten i vilket fall så drog vi ner mot stan för att vi skulle äta något. Vi var på stan tills det blev jäkligt kallt och nån gång vid halv 2 skiljdes vi åt.
En fin fin kväll / Natt!

Idag när jag vaknade så skulle jag jobba.
Klockan 7.20 var jag i alla fall på jobbet. Jag slutade redan vid 11 och då gick jag hem till mormor och morfar för att städa lite. Typ halv ett kom Emma och vi satt och pratade och sen gick vi en sväng på stan.

Det var väl de hela. Nu ska jag väl försöka läsa lite i teori boken och försöka att inte tänka så mycket på att det är praktik i morgon...

/m.ε

Mycket som händer när det finns lite tid.

Hellu People!
Jag har som vanligt väntat några veckor med att skriva detta inlägg. Jag måste ta mig samman.

Har hänt sjukt mycket på så kort tid. Jag fattar inte hur alla som jag känner hinner med. Massor av folk som hinner vara med kompisar varje dag.. jag har inte tid helt enkelt. Jag har så mycket annat för mig och saker som jag ska hinna med. Undra om jag har blivit värsta tråkisen och för vuxen för fort? Värt att fundera på.

Har i alla fall blivit tok strul med praktiken som börjar på måndag. Jag fick en plats på vårdcentralen Nävertorp och eftersom jag inte fått något mail från dem som jag skulle ha fått så fick jag ringa. När jag ringde säger kvinnan i andra änden att jag inte kan vara där.. pga. strul där och massa sånt. Jag fick lite smått panik och skyndar mig till hon som fixar med praktiken och säger att jag måste ha en ny.. och det skulle hon försöka fixa.
När hon hade letat så sa hon att den enda jag kunde få var den på akuten.
Av mitt ansikts uttryck att dömma så gick hon för att leta vidare.
Nu är de klappat och klart. Idag gick jag till min nya handledare på samlad mottagning / kirurg på sjukan.
Jag är dö rädd och känner inte alls för det här, MEN kanske blir de jätte intressant? Handledaren verkar i alla fall jätte trevlig!

Sen har jag också varit hos den vanliga folktandvården idag och har ett hål. JIPPE eller inte.. har inte tid med sånt trams.
I morgon kl 08.30 har op3ab skolfoto också, får fundera ut idag vad jag ska ha på mig.. varför ska jag ens göra mig i ordning mer än vanligt.. jag gör mig i ordning och sminkar mig varje dag.. de är inte så att jag har sådana där halvtaskiga dagar då jag springer runt i mjukisar och ser ut som en flottis.
NERÅ! så de blir nog inte så överdrivet jobbigt.

Nu ska jag vara social med mina vänner på msn.
/ m.ε

Hide and seek

Lördags morgonen började med att jag vaknade tidigt och la mig för att titta på film, the heartbreak kid. Ganska bra faktiskt.
Efter en stund ringer min morfar och säger att jag kan åka med dem till stan eftersom det inte fanns någon annan skjuts. När morfar ringde var han redan påväg hit. Blev att kasta på sig kläder och slänga ned massor med kläder, smink, plattång osv.. för att de skulle räcka i 2 dagar och för att jag skulle få med mig allt. Morfar & Mormor kom efter 15 minuter och jag hann att packa ned allt som behövdes. Klockan var bara 10 så jag åkte hem till mormor och morfar och duschade och gjorde mig i ordning. Var själv hemma hos dem som vanligt eftersom dem skulle ut och fira sin bröllopsdag.
Efter typ 2 timmar så hörde Jennie av sig och vi cyklade ner till djulö beach. Över- mycket folk och varmt väder, dock var vattnet skitigt så man var precis brun när man kom upp ur vattnet och handduken blev jätte skitigt, USCH!

Vi drog hem på eftermiddagen och duschade så vi skulle känna oss fräschare, och ja det tog en stund eftersom jennie skulle sminka sig också :P men sen styrde vi våra cyklar mot stan. Vi skulle käka pizza och gled runt lite på stan för att se vart de fanns en pizzeria som inte var proppfull med folk så man skulle bli tvungen att sitta inne. Vi åkte iaf till venezia och köpte med oss pizzan och cyklade vidare till gröna kulle och satt i gräset och åt.
Jätte bra ställe och pizzan blev 7ggr. godare!

Efter ett tag kom carro och vi åkte till stan för att hämta hennes cykel och då såg jag att det var Kevin Borg som skulle uppträda. Jennie och Carro tyckte de var skit så vi gick bara igenom folkmassan och de var det ända jag fick höra av honom. När vi hade åkt till Jennie började vi spela kort, (chicago?)  till sena natten.

Vaknade upp hos mormor och morfar i morse, där jag hade övernattat, och dem var som vanligt inte hemma, lite ensamt men ganska skönt. På dagen träffades jag och Jennie igen och vi gick och fikade.

Super bra två dagar! <3

RSS 2.0