kak kaos

Hejsan alla som läser!

Idag så har jag fått en kommentar som löd "var det skönt med Arwid igår"  och jag kan ju bara gissa vem den är ifrån ;)
Men för att klargöra den frågan så kramades vi en gång, sen rörde vi inte varandra mera. Så nu finns det inga flera frågetecken där! Haha! ♣

Praktiken idag var jobbig, väldigt krävande av boende.. Men jag fick i alla fall sluta en timma tidigare och det kändes jätte bra att äntligen få gå hem och ha lite lugn och ro. Min praktikplats är riktigt bra faktiskt och jag trivs med alla som jobbar där, speciellt min handledare. Men på praktiken idag så hände det en grej.. Jag och en boende skulle baka en kaka och då så trodde jag att det skulle vara 11 dl vatten i.. när det i själva verket stod att de skulle vara 1&1/4.. det stod VÄLDIGT otydligt i det där jäkla receptet, så av kakan blev det någon slags gele aktig smörja.. och den var SKIT ÄCKLIG! Synd att man inte kollar sig för lite noggrannare, jaja my bad.
Annars har jag faktiskt inte så mycket att berätta om..
Det blir snart en dusch sen ska jag kolla på den där jäkla melodifestivalen. Alltså jag gillar inte ens melodifestivalen men det är ju helt sjukt.. jag får en känsla av att man måste titta på den.. och sen hamnar jag bara där i soffan framför de där skiten med den sämsta och jobbigaste programledaren.. URK! Det blir bara sämre för varje år, och ändå tittar jag?

Nu blev det ett långt inlägg så nu tackar jag för mig!  love m.ε

     

Trevligt kvällsbesök!

Hallåj! ω
Det här blir ett kort inlägg för sen måste jag verkligen sova.

Det är så att jag har praktik den här helgen så idag jobbade jag till kl. 20.00 och i morgon till 18.00 fast i morgon börjar jag 07.30 så det är alltså därför jag måste sova tidigt idag!
Praktiken var jätte rolig idag faktiskt, mycket skratt osv. När jag kom hem var jag vråål hungrig så jag åt och kollade på så ska det låta. Efter så ska det låta så kom det en vän och hälsade på mig, inte vem som helst utan Arwid :) Länge sedan vi träffades och det var roligt, får göras om!
×
Tänkte också berätta att min svarta pärla (bilen) antagligen inte blir min.. det är så att det finns ingen AC i bilen så det blir nog inte den.. tråkigt nog, för jag gillade den sketa mycket!

Nej nu ska jag mot alla odds försöka att sova. Godnatt / love m.ε        ξ 27/2

Ska också börja ha lite olika rubriker, inte bara datum :) får se om det känns bra eller ej!

25 februari ♥

Hej där! ω

¹ Idag är det den 25 februari och det är faktiskt en ganska bra dag. Dagen började bra och slutade bra. I morse när jag vaknade så var jag jätte glad för jag hade haft en väldigt mysig dröm om en söt person, det hände mycket mysigt och jag önskar att den kunde vara sann, Men icke, det var bara en dröm!

² Den andra saken som har gjort dagen bra var att jag var ledig från praktiken och hade då tid att åka och kolla på en riktigt bra bil. Den är snygg, bra pris och antagligen bra. Vi ska kolla med en vi känner så att allt funkar som det ska, och om det gör de, ja då kommer den svarta pärlan bli min!

³ Den tredje saken som har gjort dagen bra idag är att High School Musical släpptes idag och jag har den! Jag har redan kollat på den idag och det kommer jag antagligen göra 1000 ggr till! Underbar film! mycket tårar..

Nu ska jag fortsätta kolla på efterlyst och sen ska jag nog sitta vid msn ett tag till. I morgon börjar praktiken inte för än 16.00!

love m.ε

           

24 februari

Halloj!

Idag har jag varit på min praktik och det gick bra, dock mycket död tid och det blir jag så jäääkla trött av! Idag blev det i alla fall lite ändringar på schemat så jag är ledig hela helgen och sen så är jag ledig i morgon också! Skönt till tusen!
Idag slutade jag praktiken kl 15.00 och då begav jag mig till gymet för att träna, det var ganska skönt.. men de känns inte som det händer något med min kropp. Men de gör det antagligen, jag får hoppas det i alla fall!
Nu ska jag gå in och ta en varm dusch och sen ska jag sova lite, för jag är sjuukt trött idag, mys!

IMORGON SLÄPPS HSM3 ! jag ska ha den ♥♥

Ha de gött / love m.ε

23 februari

Hellu ω
Idag var första dagen på praktiken och till min stora förvåning var det jätte mycket sitta still och personerna där var inte alls så som jag hade tänkt mig och min handledare är jätte snäll! Så nu har det tagit en positiv vändning, väldigt skönt!
Dagen gick lite segt eftersom det är väääldigt mycket dö tid, men det gick bra ändå, jag fick till och med gå lite tidigare så då traskade jag iväg till gymet och körde ett kort pass och efter det åkte jag med mamma till affären.
Vet ni!?!?! Pappa kom nyss hem och sa att hans kompis på bilaffären har hittat en bil åt mig. En skoda Felicia och det är ett skit nice pris! YEY!

ikväll blir det 90210 och sen så önskar jag Sebastian den bästa 20 åriga födelsedagen! ♥

Ha en fortsatt trevlig kväll! love m.ε


Det är förjäkligt att tycka om någon som inte ens vet om det :(

22 februari

Halloj! ω
Idag började min dag kl 04.45.. idag var det alltså dags att jobba och det gick jätte bra idag faktiskt, jag var färdig redan vid 12!

Efter jobbet så åkte jag direkt hem och åt lite, jag skulle testa några nya makarooner men dem smakade skit, så det blev inte så mycket lunch.. men till kvällsmat så har pappa och jag lagat fisk och potatismos och det blev väl helt okej, fast jag tycker ju inte om firre så mycket..
I morgon börjar ju praktiken och jag ska vara på jägaregatan 27. Den här omgången är det utvecklingsstörda och jag är väl inte helt pepp på det.. inte min grej riktigt, men man måste vara där i en månad annars så får jag ju inget betyg.

Nu ska jag kolla vidare på one tree hill och sen ikväll blir det gossip girl och jag ska nog kolla på beck med mamma sen också.

love m.ε

Lägger ut lite nya bilder, färska från i morse och dem är inte photoshopade eller nåt sånt trams. Håll till godo ξ

 

 

21 februari

Hej ω

Just nu sitter jag vid datorn och äter lite choklad och funderar lite på vad jag ska skriva om idag.


Det är lördag idag och som vanligt så var jag på gymet och städade i morse, och det gick faktiskt lite bättre än vanligt! Det var lite roligare, det gick lite snabbare.. Eller var jag bara på bra humör? Idag var i alla fall Tina på gymet och hon kollade på min rygg och hon konstaterade att min rygg är bättre nu och jag är inte lika ranglig.. och det beror självklart på att jag har gått upp lite i vikt.. Inte så kul faktiskt, men min rygg mår faktiskt bättre av det. Min rumpa är lika bred som en ladugårdsvägg men jag ska träna lite extra nu och verkligen dra ned på sötsakerna och inte bara tänka att jag redan är smal och att det inte gör så mycket. Men nu blir det hårdträning, fast jag ska ändå försöka hålla i min nuvarande vikt!
×
Ikväll blir det nog melodifestivalen och så kanske jag ringer en rar tjej och frågar om hon har lust att ses en stund. Vi får se eftersom jag ska upp tidigt i morgon. 05.45 börjar jag i morgon och jag är själv i morgon så jag får lägga på ett kål! I morgon är det min söndag, och jag kommer nu jobba var tredje söndag framöver, plus lite extra ifall dem behöver hjälp. Cash flow.  Och när jag ändå tjatar om jobb så kan jag ju säga att jag har snickrat ihop mitt CV nu. Jag hoppas bara inte jag är sist ut med att söka sommarjobb! Jag vet några som redan har gjort det.. men jag känner mig rätt säker på att jag får sommarjobb på Strandgården och om inte så har jag ju i alla fall Statt!

Nu ska jag duka fram på matbordet!
love m.ε



20 februari

Hej på er!
Idag var jag som sagt först hos tandläkren och där fick jag veta att nästa gång som jag åker dit så ska jag få tandställning i undre delen av min mun.. och det gillas! Efter tandläkaren drog vi direkt till factory för att handla lite kläder, och jag hittade faktiskt mycket där idag.. ibland suger det och ibland är de fett bra grejer!
 Jag hoppas bara ingen tönt som känner mig nära går och köper lika saker för de suger, tycker jag!
×
 När jag kom hem från vingåker så käkade jag lite tacos och sen har jag även bakat en kaka,., en glutenfri för att min mamma ska kunna äta.. och den blev väl sådär.. Lite för mycket stark choklad/kaffe smak.. Men gillar man kaffe så tror jag man tycker den är rätt god. Om jag gör om den så kommer det i alla fall vara mera ljus choklad istället för mörk choklad i! Men nästa gång blir de nog muffins eftersom det är de jag är bäst på! Förövrigt har dagen rullat på ganska bra och nu väntar jag bara på pappa som ska komma hem med en feeeeeet kebab pizza! YUMMIE! ♥ 
Här nedan får du se lite bilder på mina nya kläder och så får man även en liten beskrivning.

                   
          En stor tröja som passar bra till leggings osv.                                         



En mysig t - shirt som är i jätte skönt material



Ett nytt skärp som jag verkligen behövde!


En sjuukt fin klänning som passar till allt.


En vanlig t - shirt.


En u-ringad (kofta) som jag egentligen ska ha något under.


Baka, baka liten kaka.


♥ 20 februari

Godmorgon ω

Idag är det fredag och det är skönt men ändå inte.. lovet är slut, men helgen börjar, fast egentligen har det ju varit helg hela veckan?! Men ja ni fattar nog ändå vad jag menar. Om en stund så ska jag till tandläkaren.. kl 09.20 tror jag att jag ska vara där. Direkt efter tandis så åker jag med min mamma och pappa till factory outlet och ser om man hittar något fint där. Det brukar ju inte finnas direkt mycket, men nåt fint hittar jag säkert.
Om fem dagar så släpps High school muscial 3 ut i butikerna och jag ska vara först! Det spelar inte så stor roll hur mycket den kostar för jag ska ha den i alla fall.
Nu låter det som om mamma plockar fram lite frukost och jag är hungrig!

Ha en vacker fredag people! / love m.ε ♥

19 februari

hellu  ω
Idag är jag sämre än igår så jag har bara legat i sängen och jag har sovit nästan hela dagen. Eftersom jag har sovit hela dagen har jag inte så mycket att skriva om. Jag och mamma käkade nyss lite glass och nu kollar jag på vänner.
 Idag är jag så jävla ledsen också.. Idag 19 februari 2009 skulle The sims 3 släppas men det är bytt till den 4 JUNI? 4 JUNI är liksom om 1000000 år... men jag ska iaf kolla om det går att få tag på någon annanstans.. det släpps ju tidigare i övriga världen. Men jag får hoppas på det bästa!

Lägger in en bild på mina nya sommar skor som jag köpte igår för ett riktigt pang pris :D ( en sak att vara glad över iaf)

Nu ska jag kolla vidare på tv och snora. Love m.ε


18 februari

Hallå alla! ω
Har nyss kommit hem från josse, vi har haft det roligt och vi har kollat på massor av filmer. Igår kollade jag på hennes fotbollsmatch.. eller jag och hennes mamma.. men josefins lag förlorade.. tråkigt nog.

Igår ringde även pappa och sa att min kusin som jobbar i cariebbean ligger på sjukhus.. hon hade varit ute och cyklat och så slutade hennes bromsar fungera så nu ska hon opereras och alla här hemma håller tummarna för henne och att hon snart ska må bra igen. Man blir rädd när det händer någon som man ändå är så nära.. vi är ju kusiner och så ringer pappa och säger att hon ligger på sjukhus o grejjer. Men jag tror att allt kommer lösa sig och jag hoppas snart att hon mår bra igen. Så om du läser så tänker vi alla på dig här hemma!

Idag ska jag bara slappa faktiskt för jag är fortf halv sjuk .. eller jag ska väl med mamma och handla sen men då måste jag klä mig o sånt för jag kom nyss ut ur duschen!

Men ha en fortsatt trevlig dag! love m.ε

17 februari

Godmorgon ω

Klockan är nu 10.02 och jag ska snart platta håret. Jag har nyss duschat och gjort mig klar för runt 12 så kommer min bror och hämtar mig och kör mig till stan där jag sen ska blä hämtad av josefins föräldrar som tar mig till henne.
Jag ska sova hos josse till i morgon men jag vet inte om det blir så mycket sova, för jag är egentligen sjuk.. feber, snorig och jätte ont i halsen.. men jag och josefin får väl bara ligga o kolla tv och film ikväll så ska det nog gå bra. Men vi ska även kolla på hennes match, eller jag ska kolla och sen åker vi hem till henne igen och kollar på Andra Avenyn.
Nu ska jag faktiskt platta håret och sen försöka sova lite innan min bror kommer, så jag kanske blir lite piggare tills att jag kommer till josse.

Ha det bäst / love m.ε ξ


En snyggis bild på Josse också! ◊

16 februari

Hej igen ω

Idag åkte jag till stan vid halv ett för att träffa Jennie. Vi var på stan till 16.30 och sen drog vi hem till henne. Vi hade faktiskt riktigt roligt och det var väldigt kul att träffa henne igen. Det blev inte tråkigt någon gång eftersom vi hade så mycket att prata om! ♥ Kl 18.30 kom pappa i alla fall och hämtade mig och sen åkte vi hem och nu kollar jag på 90210 och har nyss pratat med Josefin i telefon.

I morgon så ska jag till josefin och sova över där, ska bli mysigt :) sen så är de ju 4 veckor tills vi börjar skolan igen.. så då kanske vi inte ses lika mycket :/

Nu ska jag fortsätta kolla på 90210, ha en fin kväll!

love m.ε

16 februari

Godmorgon

Igår åkte jag som sagt på volleyboll och det var en bra match och kvk vann! När jag kom hem så åt jag lite oså och sen så träffade jag elin och frida en liten stund :) och sen såg jag på beck, den var faktiskt riktigt bra igår :)
Idag vaknade jag med ont i halsen och lite feber men de går nog över.. jag vet inte ifall jag ska till stan idag. Får se om någon har tid att träffa mig :)

Idag ska jag också beställa produkter ifrån sheercover som jag nyss såg. Man får hur mycket as bra produkter som helst i detta paketet och det kostar bara 399 kr idag!
Nu ska jag logga in på msn och se om det är någon rolig själ inne!

love m.ε


2 dagar kvaaar ♥

15 februari

Helluuu ω

Idag är det söndag och det är en seg söndag känner jag. Jag är trött och har ont i huvudet ( som vanligt ) och jag orkar faktiskt inte göra något speciellt idag eller jag ska kanske på volleyboll ikväll, men då kan risken vara 50/50 att jag missar Gossip girl och är de värt de? Visst jag kan ju faktiskt ladda ner det men ändå..

En sak som jag vet att jag ska göra idag är i alla fall att jag ska duscha, haha.. låter som jag aldrig duschar.. well, who knows? Nerå skämt o sido. Men man blir piggare då :)
( hah bara så alla vet så finns det folk som kommer hitta på att " åh vet ni.. madde duschar ALDRIG, shit asså nu måste vi berätta för hela stan) aa jag känner tyvärr personer som gör så! Hah men isf bjuder jag på det :D

love m.ε


Alla <3's dag

Hei! ω

Idag är det alla hjärtans dag och jag har önskat många av mina goda vänner en glad alla hjärtans dag så jag behöver inte skriva något här om det. Idag var jag på gymet och städade sen så tränade jag också. När jag kom hem åkte mamma och jag ut och övningskörde i typ 1 timme, om inte mera.. och det gick i alla fall sketa bra! :D Känns nästan som man kan göra en uppkörning på dirren!
Annars har det bara varit lite plugg på körteorin och sen mat och massa götta! Och just nu gör jag som typ många i Sverige? Kollar på Melodifestivalen och nu ska jag lyssna på markoolio! som föresten jag blev super besviken på eftersom han kör en LUGN låt? Han ska ju köra massa sommarplågor och sånt det är fart i. Jaja nog om honom nu.
Blir en lugn kväll framöver.

Ha en fin alla hjärtansdag / love m.ε

13 februari

hellu!! ω
Sitter bara här just nu för att vänta på föda!

Skolan idag var kort och det var skönt för jag är trött på skolan nu, urk! Jag gick i alla fall bara till 13.45 typ för vi fick gå tidigare för att vi ska ha lov nu! Känns lite knepigt att ha lov, känns som det var så länge sedan! Jag kommer inte vara i skolan på fem hela veckor nu eftersom vi har praktik i 1 månad efter lovet. Blir kanske skönt att slippa en del i klassen lite, who knows ¿

På lovet ska jag:

* Sova hos josefin
* Träna
* Jobba
* Åka till IKEA
* Övningsköra
* Tandläkaren
* TA DET LUUUGNT!

Ha ett gött lov, friends! / love m.ε

Fredag den 13 februari

God morgon världen ω

Idag är det fredagen den 13:de och jag har sovmorgon men jag är ändå uppe tidigt .. låter knepigt men så här är fallet.
Igår trodde jag att jag hade blivit magsjuk.. jag mådde illa och sådär nivet. Men jag är inte magsjuk utan det var för jag inte hade ätit på hela dagen, så där hade vi lösningen. Men jag var så trött och hängig igår så jag somnade 19.30 och sov nästan hela natten ut tills kl 06.10 i morse. Nu måste jag väl vara lite piggare i alla fall¿
Kl 10.00 ska jag åka med mamma till stan för då ska hon klippa sig och då smiter jag iväg till farmor och farfar tills att klockan slår 12 och min första lektion den här dagen börjar. Jag har ju bara två lektioner så det är inte allt för jobbigt faktiskt!
Ikväll har jag kanske planer, jag vet inte hur det blev ? men om jag inte ska till stan så ska jag sitta hemma i soffan och mysa och äta godis, för jag är så slut i hela kroppen så jag vill bara ligga o slappa och jag har inte lust att göra någonting faktiskt.

Men nu ska jag ligga i sängen och vänta på att det är någe roligt på tv som jag kan kolla på tills jag ska hoppa in i duschen!
Ha en bra fredag ♥ love m.ε

12 februari

God morgon! ω

Snart är det dax för skolan och jag känner faktiskt inte för det idag. Det är kallt ute och jag är trött! Men jag måste gå idag eftersom vi har två redovisningar .. och en av dem är direkt på morgonen tror jag, och jag har inteee tränat på den någe, men man får hoppas på det bästa!

Nu måste jag gå och borsta tänderna sen gå till bussen!

Have a great day / love mε

11 februari

Hej alla läsare! ω

idag har jag varit hemma från skolan för jag har så himla ont i huvudet, så jag ska skriva snabbt för min huvudvärk har inte gått över ännu men sanningen är att det blir mycket bättre med glajjerna på. Dagen har som sagt varit lugn och jag har kollat på två Eva och Adam filmer. Jag tycker att dem är jäkligt bra faktiskt. Man kan skratta, gråta, känna sig pirrig i kroppen, helt enkelt bra filmer det där!
På eftermiddagen så ringde josefin mig om lite uppdateringar och sen så pratade vi om Andra Avenyn som var igår, eftersom josefin missade det. Igår var de bästa avsnittet på läääänge! Dunderbra var det igår!
Nu har jag nyss ätit och ska försöka plugga lite inför i morgon då vi har två redovisningar och kl 21.00 blir det efterlyst!

JUST DET!
måste säga att jag har fått jobb också, och jag är väldigt sugen på att tacka ja så det blir nog så! Så jäkla glad jag är och stolt över mig själv över att ha jobbat mig till det här, helt själv ♥

Ha det bäst ! love m.ε

9 februari

Hej ω
¹²³
Jag har nyss kommit hem från stan. Vi slutade kl 11 idag för att vi har distansdag resten av dagen. När vi slutade gick jag, Josse och Olivia mot gymet för Olivia skulle hem och jag och Josse skulle träna! Det gick faktiskt jäkla bra att träna idag, jag var inte ens trött efteråt, inte av träningen i alla fall. Efter gymet så gick vi på stan en stund och jag hade en riktig huvudvärk och var mega hungrig.. men sen så kom josses mamma och hon åkte hem och jag drog till mormor och morfar som körde hem mig, sköönt att vara hemma tidigare idag och jag har nyss käkat en good tacos och jag ska nog sova lite, det vore inte helt fel faktiskt!
IKVÄLLL är det 90210 :D

Nu ska jag knoppa! love m.ε

 

8 februari

Hellu people! ω
¹²³

Igår hade jag och mamma som sagt "tjejkväll" vi åt tacos och sen kollade på morden i midsomer, det var mysigt :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har legat i sängen och slöat sen städat mitt rum och städat på gymet och sen så har jag varit på volleyboll. Så dagen i sig har inte varit så händelserik faktiskt. Men om 11 minuter så börjar nya gossip girl! som jag har längtat! ♥

I morgon blir de skolan och vi går halvdag. Sen kommer de väl hända en hel del. Men jag tänker stå för de jag sagt och jag kanske kommer att ställa till en scen om det kommer att behövas! & jag är inte rädd för dina lögner!

love Mε
×

7 februari

hej folket! ω
¹²³
Just nu ligger jag i min säng och är jäääkligt glad för pappa hade hittat HSM3 på dvd så den ska jag haa. Skönt att den släpptes i alla fall :) ( den skulle inte släppas egentligen, för alla som inteeee vet de)

Idag har jag varit på gymet o städat, blev ingen träning för jag orkade inte, jag är för lat xD men jag har också hunnit att övningsköra idag. Senare ska jag och mamma handla lite och ikväll ska mamma och jag kolla på film och äta tacos, MUMS!

love / Mε

6 februari

God kväller  ω
¹²³
Idag har skolan gått riktigt fort faktiskt. Vi var först på Linden för att göra en sladd och det var inte så värst roligt faktiskt.. missa en del av min sovmorgon också. typiskt! När vi kom tillbaka till skolan så hade vi bara Matte och klassråd. På klassrådet så var jag ordförande idag och ingen hade så mycket att säga så det gick fort och vi fick gå 25 minuter tidigare, inte helt fel!
Efter skolan så gick i alla fall Jag, Josefin och Mattis på stan en stund tills att våra bussar kom.

Ja och nu är det kväll och jag har varit ensam hemma sedan kl 18.30 och det har varit rätt så skönt. Jag har bla. kollat på film, duschat, och pratat i telefonen så kvällen har varit lugn och skön!
I morgon ska jag till gymet o städa och jag MÅSTE verkligen träna i morgon också och det ska bli sköönt! Kanske blir de bara kondition.

Kvällen börjar gå mot sitt slut för jag är redan trött så nu sitter jag här och ska slurka upp lite cider och sen läsa en bok och sen knoppar jag!

Puss och godnatt / Mε ×

En bild på min bebi som har varit med mig ikväll! ♥

5 februari

Hej folket! ω

Har inte blivit så mycket skriva nu. Idag har jag i alla fall varit i skolan, blev ganska effektivt arbete idag, najs! Efter skolan gick jag till trafikskolan och övningskörde och de gick finemang! Bättre än förra gången och de flöt på ganska bra idag. Nu har jag nyss kommit ut ur duschen efter att ha kollat på ett roligt avsnitt av sveriges värsta bilförare!

I morgon så börjar jag kl 10.00 för då ska vi till Linden gymnasiet och göra en sladd eller nåt.. tråkigt som fan men aja de måste väl göras. Annars på kvällen är jag ensam hemma om inte Frida kommer förbi, vi får se hur det blir!

Nu ska jag snart sova för jag är sjuuukt trött idag. Så godnatt alla normala människor!


Personer som du borde inte finnas! 
ψ

/ Mε

2 februari

Hej och hå ω

Det här blir ett kort inlägg tror jag för att jag ska snart krypa till kojs. Skoldagen har varit, hm.. intressant? Prästen † var där och så hände de ju lite annat också då..hah! men det bör inte nämnas i bloggen.

I morgon blir det Gustavsvik med skolan och de ska bli kul, men man måste ju va där så jäkla länge.. men de löser sig. Man kan ju gå upp tidigare än alla andra :) Jag hoppas på en rolig dag med mina vänner!
Nu blir de till att säga godnatt! love / Mε

1 februari

hej friends ω

Har väl inte blivit riktigt lika mycket plugg idag som det var tänkt, men de mesta är gjort i alla fall.
Idag har jag kollat på film. Love actually och den är såå jäkla mysig! Sen har farmor och farfar även tittat förbi och ja det är typ det som har hänt idag, jag känner mig jätte degig idag. Nu har jag inte direkt mera att tillföra världen. FÖRUTOM... att vissa personer behöver släppa loss lite.. låta livet gå vidare och liksom bry sig om sitt eget liv?
××
Lite insider här nurå.. det är massa som händer i min klass mellan olika.. fast jag har inget att göra med nåt av de som händer i klassen och det känns riktigt nice.. dock tycker jag att det händer mycket onödigt och jag står bara på EN persons sida.

Nu kommer någon att kommentera anonymt i min blogg. hah typiskt några i min klass. Men so what? :)

Ha en fortsatt trevlig dag! love /

1 februari

god morgon! ω
¹²³
Idag är jag rätt pigg faktiskt och det är jätte tur för idag är det mycket mycket mycket plugg, tråkigt nog!
Jag började faktiskt redan kl 08.00 i morse, hah jag läste boken då. Men ändå plugg! Det blev lite tv och frukost i mellan nästa läxa som jag precis är färdisch med! Människan socialt och kulturellt vare och det var fan skit knepigt.. massa ord som var helt mupp. Aja den är ju färdig nu i alla fall! Det kan bli så att jag åker till gymet i eftermiddag.. jag skulle verkligen behöva sola lite nu innan tisdag då det är Gustavsvik. Vem vill va en liten blekfis inför halva skolan, inte jag i alla fall!
Jag har faktiskt inte så mycket annat skoj att skriva här eftersom min dag blir as tråååkig med massa läxor, plus körkortsteorin.... urk! ×

Hoppas alla har en roligare dag än min i alla fall och det blir nog ett inlägg till ikväll. / love Mε ξ

Måste bara säga att erik borde ha vunnit igår. Gillade båda men eriks kör var mycket bättre!


min älskade bebi, och snart en till ♥

RSS 2.0