Två bra dagar & 1 bra natt

I lördags så kom min farmor och farfar hit med lilla kusin Ville. Vi lekte och pappa, farfar och Ville badade också. På kvällen så skulle jag träffa Jennie så jag åkte med farmor och farfar till stan. Blev kvar hos farmor och farfar en stund och lekte vidare med Ville och åt både mat och glass. Trevligt var'e
När Jennie sedan skrev sms till mig att det var grönt att komma dit så körde farmor mig dit. Jag och Jennie hade som vanligt mycket o prata om så vi satt och pratade i soffan oså..

Senare runt kl 20.00 åkte vi till Jennies tre kompisar från Finland, vi satt i en av deras lägenheter och lyssna på musik och pratade lite. Jag tror kl. var runt 2 då vi började vår tripp mot Jennie igen. Vi sa hejdå till kanske en av världens snyggaste kille och gick till jennie och åt massa chips och dipp, göttans!

Det han bli både morgon och förmiddag och lunch innan vi vaknade och det var en välbehövd sömn. Vi satt och moffade massa onyttigt hela dagen och började titta på made på MTV och kunde inte sluta. Till sist sminkade vi oss iaf och tog oss till affären för att handla mat. En god middag till Tsatziki, morsan och Polisen blev de.
18.45 kom mamma och hämtade mig och jag åkte hem och såg på Privilidged!

och IDAG så jobbar jag, 16- 21

/m.ε

-

Ibland vill jag kunna bestämma allt själv och inte behöva lyda andra. 

Bra dagar.


Börjar detta blogg inlägg med att berätta om gårdagen.


På eftermiddagen kom min farmor och farfar för att fika och ge oss massa kantareller. När klockan blev 18.10 så åkte jag med dem in till stan för att möta upp Josefin vid bion. Vi såg på Johan Falk. Den filmen var helt lysande och enastående! Riktigt bra och den borde ni som läser kolla på.
När bion var slut och jag och Josefin hade pratat igenom allt som hände i filmen så kom mamma och hämtade oss. Bilen styrdes mot mitt hem där vi planerade att sova. Vi kolladte på tv och pratade hela kvällen. Vi såg bland annat något program där det visades vääldigt många nakna människor. Det tyckte vi såklart var riktigt roligt.

Jag sov dåligt under natten och var därför trött och seg men jag var ändå tvungen att gå upp och göra mig färdig. Jag skulle ju trots allt klippa mig kl 10.30. Klippningen blev bra och jag är riktigt nöjd med resultatet!

Dagen fortsatte då jag och Josefin satt framför tv:n och degade hela dagen. Hon åkte hem runt halv fyra.

Nu ikväll har jag bara suttit och tagit de lugnt, jag och mamma har spelat geni och memory, passar när det är tråkigt väder.

Lägger in en bild på nya håret och så önskar jag alla en riktigt trevlig kväll
/ m.ε


 

Regn

Måndag

Idag vaknade jag runt kl 08.00 som vanligt. Jag kan inte riktigt bestämma mig om det är skönt att alltid vakna tidigt eller om det är jobbigt. Jag tror det är bättre, skulle nog tycka att det var tråkigt att sova bort hela dagarna.

Morgonen började med att jag städade lite och plockade i ordning på mitt rum och sen blev det bara att dega runt i mjukisbrallor.
Dagen fortsatte lugnt framåt och kl blev till slut 13.00 då mamma körde mig till Alice.
Vi kollade på film och pratade om allt möjligt, riktigt trevligt!

Planer för veckan
ƒ Gå på bio med Josefin som sedan sover över
ƒ Plugga teori
ƒ Träffa vänner som jag har lovat att vara med

Det är jobbigt att sakna någon så mycket
/m.ε

Det onda förstör mina dagar


Lugn dag är allt som finns att säga. ω

Övningskörde idag & har pluggat lite teori, det börjar att dra ihop sig & jag känner att jag måste börja plugga stenhårt på teorin nu, åtminstånde i fall jag vill ha mitt körtkort när jag fyller och det vill jag.
Åkte en sväng till gymet för att sola och träna. Det blev 12 minuter i solariet och 10 minuter på bandet. Planen var att träna stenhård kondis idag eftersom jag inte kan köra någon styrka pga. ryggen.. men så blev de icke. Fick ont av att bara gå. Tillbaka på ruta ¹
:(
Emil ringe idag också & då blir jag på bra humör :)

I morgon är planen att träffa Alice.. vet inte när & var ännu men det visar sig i morgon :)

/ m.ε


Sommar och sol ¤

Hallå där ×

Nu har det varit sjukt varmt i flera dagar och det har nästan varit olidligt, i alla fall när jag har jobbat.
Men idag kom det i alla fall lite regn och det är ju skönt de.

Har jobbat i veckan och jobbade min sista dag idag, eller ja  jag har två veckors semester sen ska jag jobba 4 veckor igen. Börjar tycka att de går ganska mycket på rutin nu och jag trivs riktigt bra, det är skönt!
Så nu under dessa två veckor ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt eftersom de inte blir mer än 3 dagars sommarlov innan skolan efter de fyra veckorna som återstår. Så alla som vill hitta på något, hör av er!

& vet ni... vore jäkliiiigt skönt med körkort nu, men i September då smäller de!


RSS 2.0