Äntligen!

Praktik, Trafikskolan, Köpa present åt mamma, idol & ANDRA AVENYN!

Detta säger väl allt om min dag?
/ m.ε

9 dagar kvar

Seg dag idag. Har haft praktik som alla andra dagar, blev ett avbrott mitt i dagen då jag sprang ner en våning till tandläkaren. När jag var där gick allt bra och jag fick massa nya prylar i munnen. Fick också veta att jag bara ska ha den i ett halvår till. Inte alls mycket juu. Men just nu eller ja sedan jag åkte från praktiken har jag haft enormt ont i tänderna. Går inte alls bra att äta och smärtan finns där hela tiden. Svårt att förklara hur smärtan känns.
Men självklart finns det saker som är mycket mycket värre, det är lite lättare om man tänker så!

Förövrigt så har jag inte så mycket att berätta om. Dagarna känns ganska enformiga.
Praktik 7 - 16 & efter det kilar jag iväg till trafikskolan och pluggar teori, tills kl 18. (Inte idag då)
Känns lite tråkigt att man inte hinner träffa så många kompisar, men vänskapen ska väl överleva några veckor i från varandra.

Snart fyller den bästa mamman i världen år, jo just min! Så måste ner på stan någon dag och köpa en present. Vet nog nästan vad jag ska ha så det går säkert fort.

Måste bara påminna alla att det bara är 9 små dagar kvar till jag fyller 18 härliga år!

Nu tänker jag inte skriva mera, har helt enkelt inget intressant att förmedla.

Love m.ε

FREDAG *

Hej hej hallå ω

Sitter just nu och bara tok degar.. är riktigt trött efter första praktikveckan och sen efter allt teori läsande på kvällarna. Så i helgen blir det bara att vila upp sig, förutom på söndag då jag ska jobba extra på Statt.
Slutade redan kl 12 idag från praktiken, en aning skönt.
Då åkte jag & mamma ut och övningskörde runt i hela stan. Hämtade en bok i skolan också, har ju fått en praktik uppgift som ska bli färdig också, men det är en bra uppgift och ganska intressant så kanske blir det ett långt & bra arbete, hoppas!

På eftermiddagen har jag stor städat rummet, nivet damma och skura oså.. det är skönt när det är gjort sen.
Funderar på ifall jag ska läsa lite teori, baka eller sova. Haha är ganska sugen på att baka något.. har fått tre nya fin fina recept ifrån praktiken som jag är jäkla sugen på att testa!
Vi får se hur de blir. Om det är någon som har tråkigt kan ni alltid ringa, de uppskattas!

/ m.ε

Inget som tillför något till världen

Hellu! ω

Har nyss duschat och gör inte ett skrutt just nu. Jag har som vanligt varit på praktiken idag, allt har gått bra & det är nya upplevelser hela tiden.. känner att jag växer och blir mer & mer mogen av att vara på sjukhuset, great!
Det som är lite jobbigt med att ha praktik är att jag är så jäsingens trött när jag kommer hem & när jag är trött blir jag tjurig oså.. någon som känner igen de?!?
Har också varit på centrala idag som vanligt, efter det så gick jag till gymet för att sola och sen åkte jag hem. Så sköönt det kommer bli när man är färdig med körkortet, men jag ska kämpa!

Om det är någon söting som inte har något speciellt för sig i helgen så kan ni alltid höra av er, ska jobba på morgonen på söndag, annars inga direkta planer, hör av er!

Nu ska jag smörja in mitt ansikte, tog en riktigt lång dusch idag, hårinpackning, fotmassage, och typ ansiktsmask, det behöver kroppen ibland! :)
Ha en fin fin kväll!

/ m.ε

Saknar Emma ♥

Bjuder på lite bilder på mina absoluta älsklingar ♥sexy bitch

Hej alla läsare!
ω
Sitter just nu och pratar med Jonas och lyssnar på spotify.. väntar såklart på att Efterlyst ska börja. Jädrarns nice att det börjar idag igen! Har varit på praktiken idag som vanligt, var helt okej.. känns som om man kan lite mera nu, fun fun! Efter praktiken så hade jag planer med Josefinis, vi skulle fika.. och mycket riktigt så gick vi till Sultans Norr och åt mumsigheter.
När vi hade fikat en stund så följde jag Josse till bussen och sen gick jag till Statt.. ska jobba på söndag igen.
När jag hade pratat med personalen på Statt så gick jag till trafikskolan för att plugga lite teori,
ja jag ligger i nu!
Körde också hem där ifrån.

& yes nu sitter jag här och försöker komma på vad jag ska skriva för att ni som läser ska tycka att det är lite intressant att läsa... fixade i alla fall om lite på bloggen igår, ja det ser ni väl.. blev inte riktigt som jag tänkt men ändå ganska okej.. Frågan är dock ifall det är störande eftersom bilden typ blinkar?
Bara att skriva en kommentar i så fall!


Josefin fyller 18 år!

Hejsan alla glada människor!
ω

Glada nyheter har jag i alla fall. Men först tänker jag gratulera en av mina bästa vänner på födelsedagen. Ja självklart är det Josefin som fyller 18 jäkla år! GRATTIS till henne ♥

Men de glada nyheterna är att praktiken är typ 100 ggr bättre än förväntat och som pricken över i:et så går körkorts teorin bättre & bättre! HEJA MIG!

Kan också berätta en jäkligt tråkig sak..haha samtidiigt är de så sjukt!
Träffade en söting kille när jag var hos Sandra sist, det hände en hel del och jag trivdes bra i hans umgänge. Han var skit full, verkligen och de visste jag ju förstårs... jag sa till honom att han inte skulle komma ihåg nåt i morgon.. och mycket riktigt.. han kommer inte ihåg ett skiiiiit! Jäkligt besviken blev jag faktiskt :/ Alltså jag visste ju att han var full oså och de gör inget att de hände massa saker mellan oss.. men han verkade vara en så brao kille som jag tror jag gillar. Tråkigt läge för mig.. men som tur är så överlever man även som singel :D Det är ju faktiskt så att om 15 små, korta dagar äre en brud som fyller 18 år, YES DET ÄR JAAG! feting nice äre, och då kan jag lova er mina kära vänner, DÅ ska jag på krogen.
Jag ska ragga allt jag kan också, haha nej nu överdriver jag, men lite kanske :)
Så om det är några trevliga människor som vill ut nästa helg så säg till!!
love / m.ε


Blir en bild på Josefin eftersom hon fyller 18 år ξ

RSS 2.0