30 oktober

Hej alla!
Det snöar här nu :O Eller snö blandat men mera snö än regn i alla fall!
Var bara tvungen och säga det. Jag är i alla fall hemma från stan nu, det gick bra hos doktorn, dessvärre hittade han inget fel så det går inte att göra något åt det :(
Men men. Har hjälpt mamma lite med maten och har stekt ägg för första gången idag (A) WIIE :P
Nu ska jag msn:a lite och sen käka, kanske uppdaterar i kväll!
PUSS!

30 oktober

God morgon alla!

Idag mår jag mycket bättre, men ska till doktorn idag med mina öron så får vi se.
Men först ska jag bara ligga och lata mig i sängen hela dagen.
Min morfar kommer och hämtar mig 12.30 och sen efter doktorn tror jag att jag ska vara med någon,
har inte bestämt mig ännu!

I morgon kommer mina girls hit & jag är jätte peppad faktiskt, det ska bli så kul! ♥

Jag måste plugga idag också som jag inte har luuust med alls, får se om jag ska träffa ludde något ikväll också.. vi var i går också, och då kollade vi på en film som han tog med, kommer inte ihåg vad den heter men den var riktigt bra!
Ne men nu ska jag nog sova en stund till tror jag, låter skönt va?

Puss & Kram

I love you so much ♣

27 oktober

♥ hej alla!
Idag är jag jätte sjuk.. alltså helt förjävligt är de för idag skulle jag ha varit med Krille :( Men men jag orkade inte eftersom jag mår så dåligt. Har sovit  från typ kl 11.oo tills nu.. så jag antar att jag kommer vakna massor i natt :( men nu kan jag ju i alla fall läsa lite i boken "anhörig" som ska va klar snart.
Men nu är mitt nästa mål att vara frisk till på fredag, men de kommer jag vara, jag ska vila jätte mycket nu!
Nehepp ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig igen.

miss you, du betyder allt för mig <3

26 oktober



hey!
Har varit och jobbat mellan o6.oo - 12.3o och det var kul idag för jag jobbade med Charlotte :)
jaja jag är i alla fall sjuk idag, kul? Nej inte alls faktiskt :/ men det går väl över som allt annat!
Någon som vill hänga med o shoppa någonstans i veckan? [: så hör av er!
Idag ska jag baaara ta de lugnt och tycka lite synd om mig själv och äta godis tänkte jag skriva, men är faktiskt inte sugen idag.. konstigt!
Nu ska jag och min snoriga näsa vila lite :) Det är inte fel att höra av sig
love  m

love like this

                  
hey!
Idag är jag sjuuuk vilket är skit tråk tycker jag.. Men jag var i alla fall till gymet och städade i morse och nu har jag käkat osånt tråk.. så nu tänker jag bara sitta och dega hela dagen, så jag kanske mår lite bättre till i morgon eftersom jag ska jobba på Statt i morgon, kl 06.00 -.-
Men det är money, och alla älskar money, även jag! (:

höhö, nu är de bara typ 6 dagar kvar tills mina brudar kommer till mig, och vi ska sova över och mysa o ha disney maratoon, massa mys! Det blir nog förhoppningsvis en lyckad kväll då!

Jag saknar becca, josse och olivia :(

FN - dag.

hej alla !
ja idag var skolan faktiskt rätt så rolig.. jag hade inte tänkt att gå till skolan eftersom vi skulle ha FN- dags grej.. alltså att tigga pengar åt organisationen Vaggan.. som därefter hjälper barnen i Litauen(?) osäker på stavningen xD Men det blev faktiskt riktigt roligt och vi fick in massor med pengar.
Tänk att våran lilla skola kunde samla in 22.000 kr! Och sen plus det lärarna skulle lägga eftersom dem ger 10 kr för varje 100 kr vi fick ihop, så det blev ännu mera. kanske 25.000 kr? kommer inte riktigt ihåg. Dock var det tråkigt att så pass många var borta från våran klass. Många som blev lämnade och fick va själv med ettorna.. tråk på er!
Men i alla fall nu är jag ensam hemma och så får vi se vad som händer, det ska nog bli skönt att sitta hemma ensam i några timmar, fast ändå inte.. tycker inte riktigt om att de är mörkt ute oså.. men jag hoppas på sällskap ikväll, annars så har jag ju Tusse :D

jaja, uppdaterar nog senare... PUSS !♥♣

suck

fan, allt är skit just nu :(

now or never

Hej alla söta!

Varit i skolan idag, den var väl helt okej, lite tråkig dock.. Men vi hoppade över idrotten idag, eller vi hade inga kläder med oss idag.. skönt var det faktiskt eftersom jag är så trött hela tiden efter allt plugg oså... I morgon är de FN-dagen och det vi ska göra i skolan är så jobbigt.. Men i alla fall.
Ensam hemma i morgon, komma o leka? :)
Men på söndag ska jag jobba också, Maja ringde idag så då blev jag lite gladare!

Nu ska jag fortsätta  lyssna på HSM3 låtarna i fem minuter, för sen är det AA! <3

PUSS!

Finns tydligen människor till allt.

Det finns tydligen människor till allt...
Mamma ringde nyss och hennes bilruta var inslagen... vem fan går till hennes jobb, slår in bakrutan och tar maten som fanns i bilen? :S Det är helt jävla sinnessjukt. ! Den som gjort det borde dö.

underbar kväll!

Heej alla söta!


Idag är jag typ jätte glad för att jag har haft en bra dag. Först fick jag sovmorgon eftersom jag åkte med Mathilda till skolan idaag, skönt! Sen var det väl inte överdrivet kul i skolan, Matte provet var ett skämt. Hur dåligt prov som helst måste jag säga. tom. den bästa i klassen tyckte det var svårt, hur tänkte du där Robert? Hmm jaja.
Efter skolan så var det bara nååågra timmar kvar och jag var så uppspelt! Jag, Rebecca Och Josefin gick först på stan och jag köpte mig en mössa, :) Och sen så träffade vi Elin och Jessica R och stod där ett tag medan Becca pratade med sina kompisar som hon inte träffat på länge,, så vi stod där en stund xD
Sen käkade vi på coffehouse, jag åt nachotallrik som vanligt! MUMMA!
SEN VAR DET BIIOOOOO! HIGH SCHOOL MUSICAL 3!
bästa filmen jag sätt. Hur underbar och super duper bäst som helst. Jag mår underbart efter att ha sätt den. Kollar man inte på den så missar man något bra! Jaaa, jag ÄLSKAR den helt enkelt! Dock grät jag faktiskt två ggr. Men men xD jag var glad ändå! & ännu bättre blev det med mitt underbara sällskap! Ni är fööör bra för mig, jag älskar er och kvällen var super mysig!

high school musical 3 i mitt hjärta, för alltid ♥

:O

:o jag kan inte tro det!
Har nyss kollat på Gossip Girl och det hon sa i slutet :O Vad är det som händer med den här serien. Hon kommer förlora sin pojkvän ju & allt bara förstörs hela tiden :S suck :(

19 oktober



                                                                    Hej igeeen!

Jag har rätt så tråkigt just nu, eller jag sitter vid msn & det är väl skoj men jag vill göra något mer, men har ändå ingen lust alls faktiskt. Skulle plugga lite men frågan var helt skum så jag måste fråga Kerstin -.-
Var ute och övningskörde förut och det gick faktiskt riktigt bra idag och det var kul också :)
Nehe nu ska jag va social mot jonas och krille på msn och så ska jag nog titta på någon bra fiilm :D

18.15 = Saltön
19.00 = GOSSIP GIRL
20.00 = ANDRA AVENYN

Min kväll är fullbordad!
Puss på alla ♥



19 oktober

Godmorgon, eller ja det är ju inte direkt morgon längre, inte för mig i alla fall!
Jag har inte sovit såå jätte bra inatt för att min katt ( det rimmade) xD ja för min katt busade i morse osådär.. och eftersom jag sovit illa så har jag ont i huvudet och nacken idag.. just idag när jag behöver plugga skit mycket eftersom det inte blev av igår. Men vi får väl se hur det går på provet i morgon, man kan ju i alla fall hoppas på att det går bra?! :)

Snart kommer mamma hem på timmar och då så ska vi nog ut och övningsköra lite tror jag, om jag orkar och hinner.. pluggandet har tagit hela min helg, känns inte direkt kul & de andra i min klass håller nog med!

Idag är det treee dagar kvar tills High school musical 3 kommer på bioooo! kul det ska bli, men vill inte ha för höga förhoppningar fast det har jag ändå, hah! Men nu ska jag duscha och plugga.
Hej! ♥

18 oktober

          

♥ Hallå!
Idag har jag varit enormt trött, tror jag i alla fall. Dagen började med att jag åkte till gymet och städade och sedan så  åkte jag hem och kollade på en film.. Senare på dagen vid 12. oo så som somnade jag och sov i två timmar, så  jag känner mig rätt nyvaken just nu faktiskt!

Ikväll ska jag äta tacos och ha mysigt med bara mamma, eftersom övrig familj inte är hemma. Det blir säkert roligt. Men nu ska jag nog försöka plugga lite i alla fall :/

fyra dagar kvar <3
puss ♥


Hej alla där ute!

Ikväll har det varit en trååkig men ändå lugn och skön fredags kväll. Min klass har otroligt mycket plugg tills veckan som kommer.. tre prov och massvis med läxor runt om. Men jag tror äntligen att jag har fått lite ordning på skiten nu. Idag bjöd jag i alla fall min klass på muffins och det uppskattades, kul kul :) Nu på kvällen har jag också ätit pizza och det var jäkla gott, fast det inte var alls länge sedan jag åt det, men gott var de!

I morgon ska jag till gymet som vanligt och städa, men tror inte att det blir någon träning, för jag har jätte mycket träningsverk sen idrotten, och det är inte såå skönt vill jag lova.

Fem dagar kvar nu, Sen blir det bio med Rebecca och Josefin. High school musical 3! ♥

RSS 2.0